Правила вселена спийд

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
The^Reaver
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 27, 2005 11:03 pm
Контакти:

Мнение от The^Reaver »

Бацета стига с тея военни и извънземни бе , не знаете ли че всичко се решава в кръчмата на Юда , питайте който искате.
Аз лично съм присъствал на няколко такива срещи.
Последна промяна от The^Reaver на пет яну 29, 2010 3:23 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166847][/url]
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

Skullcollector` написа:QUOTE (Skullcollector` @ Jan 29 2010, 04:01) Какъв "чужд разговор" търсиш във форум?Сам ли си говориш?

Не ми отговори на въпроса:Ти на 13 ли си или мисленето ти е на 13-годишен?
Това не е сайт за запознанства, но ако си мацката на аватара ще ти кажа на ЛС. :naked:
mega_alien написа:QUOTE (mega_alien @ Jan 29 2010, 04:06) Не са военните, според мен тук има замесена висша сила - Извънземни от някоя друга галактика ;)

ПП. Или от 4ти километър .
Намали малко играта, че май ти вреди. :a080:
Последна промяна от hriyan на пет яну 29, 2010 3:37 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Хмм, нещо идеи за заобикаляне на правилата само си споделяте. Големи хитреци сте станали
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 29 2010, 02:56) Това не е правило. Това е разрешен бъг за "наши хора". Много такива Ви се събраха. :k038:

Това затвърждава мнението ми, че е за "наши хора". Всички бъгове от този вид бяха "оправени" след като повече хора които не са "наши" ги разбираха. :pinkglasses:
hriyan, какъв бъг? Бъг означава неволна грешка в кода на играта, а това екстра, която е добавена преди няколко рунда и шепа време. Прочети си Правилата, моля те, че ще си помисля, че не ги знаеш.
И какви "наши хора" наистина? И какви са тия "Всички бъгове от този вид бяха "оправени" след като повече хора които не са "наши" ги разбираха." - изброй ни ги, за да има какво да си признаем...
Какво искаш да кажеш сега? Ти мислиш ли, въобще. При сегашните условия на игра, при които само правилата са обявени за рунда, без да са обявени промените, нововъденията и екстрите, които са направени - сме сложили "разрешени бъгове за наши хора" във рунда, така ли? Искам да ти кажа, че това е много сериозно обвинение.
Така ще се облагодеталстваме администрацията, след този рунд и тези така "разрашени бъгове" за "наши хора", че директно ще полетим към Канарите с частните си самолети... :lol:

(Извинявам се за последното ми изречение, че така се излигавих, но страшно ме напушва смях, от цялата тази инсинуация и мътна конспирация.)
Последна промяна от misterya на пет яну 29, 2010 9:06 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 29 2010, 10:02) hriyan, какъв бъг? Бъг означава неволна грешка в кода на играта, а това екстра, която е добавена преди няколко рунда и шепа време. Прочети си Правилата, моля те, че ще си помисля, че не ги знаеш.
И какви "наши хора" наистина? И какви са тия "Всички бъгове от този вид бяха "оправени" след като повече хора които не са "наши" ги разбираха." - изброй ни ги, за да има какво да си признаем...
Какво искаш да кажеш сега? Ти мислиш ли, въобще. При сегашните условия на игра, при които само правилата са обявени за рунда, без да са обявени промените, нововъденията и екстрите, които са направени - сме сложили "разрешени бъгове за наши хора" във рунда, така ли? Искам да ти кажа, че това е много сериозно обвинение.
Така ще се облагодеталстваме администрацията, след този рунд и тези така "разрашени бъгове" за "наши хора", че директно ще полетим към Канарите с частните си самолети... :lol:

(Извинявам се за последното ми изречение, че така се излигавих, но страшно ме напушва смях, от цялата тази инсинуация и мътна конспирация.)
кажи му го писна ми от такива като тоя некфи дървени философи разбрали неразбрали пишат на всякъде . .

чети запознай се и тогава реви . .
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Кой казва, че не е чел ... Може да е чел, ама да обича да реве :) И аз обичам да рева ... Ей го на, пак рева на админ, че ме подвежда тука :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”