Правила вселена спийд
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
ХА
аз въпроси по играта нямам !
имам въпрос : кои са "наши хора"
ПП : и мисля че аватара ти , не ти подхожда .. ама хич - не мисля че подхожда на които и да е било ..
ПП : и мисля че аватара ти , не ти подхожда .. ама хич - не мисля че подхожда на които и да е било ..
Последна промяна от reeves на пет яну 29, 2010 2:40 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Напомняш ми на мен като бях 5 годишен. Мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка...reeves написа:QUOTE (reeves @ Jan 29 2010, 03:32) ХА
Последна промяна от hriyan на пет яну 29, 2010 3:14 am, променено общо 1 път.
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 29 2010, 03:28) Виж сега брато, ти няма как да ме накараш да направя нещо което не искам. Аз каквото съм преценил съм написал, а ако имаш някакви въпроси по играта задай ги на някой гид, че не ми се обяснява сега.
Съжаслявам но звучиш Pathetic ...hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 29 2010, 03:37) Напомняш ми на мен като бях 5 годишен. Мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка...
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
А ти ми напомняш за мен като бях на 13-пъпчиво лице,виснали дрехи,хейтърско отношение,търсещ конспирации във всичко,но естествено неразбиращ,каквото и да било от живота.Та да преминем на въпроса-ти на 13 ли си или мисленето ти е на 13-годишен?hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 29 2010, 03:37) Напомняш ми на мен като бях 5 годишен. Мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка... мамо, купи ми близалка...
Това звучи като:"Абе с нищо не съм наясно и нищо не мога да докажа,ама 'що да не тръгна да си ги съчинявам,може пък някой да ми се върже."hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 29 2010, 03:28) Виж сега брато, ти няма как да ме накараш да направя нещо което не искам. Аз каквото съм преценил съм написал, а ако имаш някакви въпроси по играта задай ги на някой гид, че не ми се обяснява сега.
Последна промяна от Skullcollector` на пет яну 29, 2010 2:56 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Ти все още си с хейтърското си отношение. Ако се чувстваш засегнат от темата на разговора, нямам нищо против да се включиш с мнение по разглеждания проблем, а иначе не е учтиво да се месиш в чужд разговор. Това даже и на 13 да си трябва да го знаеш ако си възпитан правилно.Skullcollector` написа:QUOTE (Skullcollector` @ Jan 29 2010, 03:48) А ти ми напоммняш за мен като бях на 13-пъпчиво лице,виснали дрехи,хейтърско отношение,търсещ конспирации във всичко,но естествено неразбиращ,каквото и да било от живота.Та да преминем на въпроса-ти на 13 ли си или мисленето ти е на 13-годишен?
Разбира се, че не мога да го докажа. Ако можех, това щеше да означава, че и аз съм от "нашите хора". Затова и не съм писал никове, за да няма обидени съфорумци.
Последна промяна от hriyan на пет яну 29, 2010 3:15 am, променено общо 1 път.
-
The^Reaver
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 27, 2005 11:03 pm
- Контакти:
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
5 пъти те питах едно нещо и пак не ми отговори - кой или кои смяташ за "хора на администраторите" - кой администратор играе във вселена спийд и вярваш ли, че всичко е разработка на военните ? - ако да .. потърси помощ .. лекарска помощ
ПП : като гледам, не съм само аз, който смята че нещо не си в ред с глвания .. както и да е .. аз повече по въпроса няма да пиша
"наши хора " МУхахаха
ПП : като гледам, не съм само аз, който смята че нещо не си в ред с глвания .. както и да е .. аз повече по въпроса няма да пиша
"наши хора " МУхахаха
Последна промяна от reeves на пет яну 29, 2010 3:06 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Какъв "чужд разговор" търсиш във форум?Сам ли си говориш?hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 29 2010, 03:53) Ти все още си с хейтърското си отношение. Ако се чувстваш засегнат от темата на разговора, нямам нищо против да се включиш с мнение по разглеждания проблем, а иначе не е учтиво да се месиш в чужд разговор. Това даже и на 13 да си трябва да го знаеш ако си възпитан правилно.
Разбира се, че не мога да го докажа. Ако можех, това щеше да означава, че и аз съм от "нашите хора". Затова и не съм писал никове, за да няма обидени съфорумци.
Не ми отговори на въпроса:Ти на 13 ли си или мисленето ти е на 13-годишен?
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
-
The^Reaver
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 27, 2005 11:03 pm
- Контакти:
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Не са военните, според мен тук има замесена висша сила - Извънземни от някоя друга галактикаreeves написа:Цитат(reeves @ Jan 29 2010, 03:57) 5 пъти те питах едно нещо и пак не ми отговори - кой или кои смяташ за "хора на администраторите" - кой администратор играе във вселена спийд и вярваш ли, че всичко е разработка на военните ? - ако да .. потърси помощ .. лекарска помощ
"наши хора " МУхахаха
ПП. Или от 4ти километър .
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]