как стана така че копачите са със една лопата пред нас

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

zanulen написа:Цитат(zanulen @ Jan 26 2010, 22:25) здравейте-незнам какво е станало но никой нищо не казва---еми май хората дето не са заложили на лопатите рак няма да са като тези дето са във топа
еми за тфа са дадени тия мини не става само или на флот или само на мини земи се осъзнай отваряш тема където не трябва замисли се преди си станал за смях .. .
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Jan 27 2010, 08:21) еми за тфа са дадени тия мини не става само или на флот или само на мини земи се осъзнай отваряш тема където не трябва замисли се преди си станал за смях .. .
Все пак , мини на високо ниво е една идеална бойна инвестиция :)
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Moго се нервя като почнете да усирате и раздела за битки, в последно време буквално го усрахте тоя раздел ама буквално

слагате дори битки в една тема, няма го хъса, няма история а и най лошото е че админите и модерите не ви поправят...

Ще помоля димо да тръкне сички теми с сички битки и отново да се запояне да се описва и история да се показва кой кой атакува да се изписват съиузите участващи в битка в точното поле нападател и защитник, причинита за всичко това е че тази трибуна буквално замършавя, а ако някой от админите изяви желание и е съгласен с мен може да ми даде някакви права за потдържане на тези трибуни за битките, така ще направя и изчистя трибуната че всеки излишен пост ще изтъркам, нека се върнат старите времена.

Димо ако четеш- моля отговори ми дали си съгласен с предложеното от мен ...
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jan 28 2010, 12:13) Moго се нервя като почнете да усирате и раздела за битки, в последно време буквално го усрахте тоя раздел ама буквално

слагате дори битки в една тема, няма го хъса, няма история а и най лошото е че админите и модерите не ви поправят...

Ще помоля димо да тръкне сички теми с сички битки и отново да се запояне да се описва и история да се показва кой кой атакува да се изписват съиузите участващи в битка в точното поле нападател и защитник, причинита за всичко това е че тази трибуна буквално замършавя, а ако някой от админите изяви желание и е съгласен с мен може да ми даде някакви права за потдържане на тези трибуни за битките, така ще направя и изчистя трибуната че всеки излишен пост ще изтъркам, нека се върнат старите времена.

Историята е, че му изтрих картинките: http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 1-28-11-22 . Не виждам как ще се възстанови след това първокачествено зануляване.

Едит: Който иска може да се налее с рециклажа.
Последна промяна от hriyan на чет яну 28, 2010 11:31 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 28 2010, 12:13) Moго се нервя като почнете да усирате и раздела за битки, в последно време буквално го усрахте тоя раздел ама буквално

ами какви истории аз просто спайвам и литвам.дреме ми кой от кой съюз е.и това не е литературен кръжок та да правим описания.който иска да прави де негово си право.
Отговори

Върни се в “Off Topic”