[CCCP] lamer4e vs [$ãMåŧJI™©®] sWeeX

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 2.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ай да открия и аз ловният сезон. История - почти няма. Видях го още като бях на неговите точки. Много добър флот, никога не сейващ се. Явно е - безсмъртен акаунт. От това, което познавам като играчи, които играят /т.е. от редовните сонди по всички бели ми/ знаех, че няма кой да го бие. Е да, ама не. Не обичам такива акаунти - изродени /за които говорехме в друга тема с Леталния/. Бях решил да го карам на 2 пъти. Ама трябва да му летя през галактика. Все не мога да събера реци или кръстове, за да мога да се събера на 6 рунда. Снощи говорих с Геро и решихме да му правим комбина. Литвам аз на 9 рунда /толкова рец си събирам сам/, той след мен. Да, ама влезе. Още два неуспешни опита след това ... Айде останах без газ. Започвам да търся и да ровя. Днес вече го гледам се поуспокоил малко. Пуснах реците и престацнах кръстовете на по-близка планета с цел, когато рефрешне да му литна. Да, ама не рефрешна и литнах веднага и ... стана тя каквато стана :

Б-Б-Б-Бум

Реца, колкото можах сам:

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

3812016 метал
3812016 кристали
375968 газ
от: [3:215:1]

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
1530040 газ.

0 метал
0 кристали
100000 газ

0 метал
0 кристали
1430040 газ.

Останалото - да си спомнят хиените с добро за мен :)

Извода - няма безсмъртни акаунти, има откачени ламерчета, дето си провалят играта, за да пречат на другите :)

П.П. По мои сведения - една от най-големите битки досега ... Затова и реших да ви я покажа, че да има шоу :)
Поздрави на РА, че бяха готови да литнат с мен, на Чаровната, която ми е слабост и на хората, които не правят сейв :)
Последна промяна от VaN__ на чет яну 28, 2010 2:52 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Касо ама ти си цъкал бе :)

Много ти благодаря, че постваш правилно битката с историйка и всичко както си му е редъ :)
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

хубава битка докато копах го гледах когато беше във втора имаше 300 кръста тамън спреха атаките направих 700 кръста и вечерта му търсих флота ма не го намерих браво !
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Jan 28 2010, 15:47) Ай да открия и аз ловният сезон. История - почти няма. Видях го още като бях на неговите точки. Много добър флот, никога не сейващ се. Явно е - безсмъртен акаунт. От това, което познавам като играчи, които играят /т.е. от редовните сонди по всички бели ми/ знаех, че няма кой да го бие. Е да, ама не. Не обичам такива акаунти - изродени /за които говорехме в друга тема с Леталния/. Бях решил да го карам на 2 пъти. Ама трябва да му летя през галактика. Все не мога да събера реци или кръстове, за да мога да се събера на 6 рунда. Снощи говорих с Геро и решихме да му правим комбина. Литвам аз на 9 рунда /толкова рец си събирам сам/, той след мен. Да, ама влезе. Още два неуспешни опита след това ... Айде останах без газ. Започвам да търся и да ровя. Днес вече го гледам се поуспокоил малко. Пуснах реците и престацнах кръстовете на по-близка планета с цел, когато рефрешне да му литна. Да, ама не рефрешна и литнах веднага и ... стана тя каквато стана :

Б-Б-Б-Бум

Реца, колкото можах сам:

3812016 метал
3812016 кристали
375968 газ

0 метал
0 кристали
1530040 газ.

0 метал
0 кристали
100000 газ

0 метал
0 кристали
1430040 газ.

Извода - няма безсмъртни акаунти, има откачени ламерчета, дето си провалят играта, за да пречат на другите :)

П.П. По мои сведения - една от най-големите битки досега ... Затова и реших да ви я покажа, че да има шоу :)
Поздрави на РА, че бяха готови да литнат с мен, на Чаровната, която ми е слабост и на хората, които не правят сейв :)
браво хубава битка :a055:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
shadow9502
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 15, 2009 11:08 pm
Контакти:

Мнение от shadow9502 »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 28 2010, 13:47) Ай да открия и аз ловният сезон. История - почти няма. Видях го още като бях на неговите точки. Много добър флот, никога не сейващ се. Явно е - безсмъртен акаунт. От това, което познавам като играчи, които играят /т.е. от редовните сонди по всички бели ми/ знаех, че няма кой да го бие. Е да, ама не. Не обичам такива акаунти - изродени /за които говорехме в друга тема с Леталния/. Бях решил да го карам на 2 пъти. Ама трябва да му летя през галактика. Все не мога да събера реци или кръстове, за да мога да се събера на 6 рунда. Снощи говорих с Геро и решихме да му правим комбина. Литвам аз на 9 рунда /толкова рец си събирам сам/, той след мен. Да, ама влезе. Още два неуспешни опита след това ... Айде останах без газ. Започвам да търся и да ровя. Днес вече го гледам се поуспокоил малко. Пуснах реците и престацнах кръстовете на по-близка планета с цел, когато рефрешне да му литна. Да, ама не рефрешна и литнах веднага и ... стана тя каквато стана :

Б-Б-Б-Бум

Реца, колкото можах сам:

3812016 метал
3812016 кристали
375968 газ

0 метал
0 кристали
1530040 газ.

0 метал
0 кристали
100000 газ

0 метал
0 кристали
1430040 газ.

Най-добрата :) !! Успех и за напреде... ! :a055: :a055:
"Няма отбор в света, който да губи с 0:4 и феновете да пеят „[color=#0000FF]Левски, обичаме те[/color]”
Аз плаках със сълзи, това е нещо велико." добави Папазов
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

не разбрах защо да го минавате 2-пъти :c022:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Android
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 23, 2008 5:19 am
Контакти:

Мнение от Android »

Абе и аз намазах покрай тая битка... :P
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Страхотна битка :a055:
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jan 28 2010, 17:16) не разбрах защо да го минавате 2-пъти :c022:
И аз така :)
Ама иначе поздравления за готината битка, за яките флоти и мерси за поздрава от инсо :a055:
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Браво за битката и за смелостта! :a055: И наистина,незанулими акаунти няма,просто има пирови победи.Но тази победа в никакъв случай не може да се нарече пирова,аз бих я нарекъл поучителна!Браво още веднъж!

"Да имаш кураж това не означава да не се страхуваш,а да си господар на страха си!"

М.Твен
Последна промяна от POLISMAN на чет яну 28, 2010 8:14 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Battle Universe (Вселена 2)”