Малки битки

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 2.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

zanulen написа:Цитат(zanulen @ Jan 25 2010, 22:50) Здравейте на всички.Поствам тази битка, не защото на вас ще ви бъде интересна,а защото за мен беше много важна.
Историята е такава:
регнах се четири дни след старта,защото ми беше скучно-свърши спийда.Мислех да играя търговец,почнах яко мините,но в един момент видях този играч,събрах малко флота и му литнах.Хвана ме на два пъти.Наложи се да стацна до него,нямах големи скорости и като му литнах пак ме засече.На следващия ден моднах........7 дни.Излизам от мод и виждам,че е направил супер флота........това направих и аз последните три дена.
Ето и самата битка:

http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 1-25-20-55

със уважение към Lifeless

моля за бекъп
хубава битка като зрелище(ако не броим пропуснатите 12 рунда) но за съжаление заради правилата за бойните точки във втора вселена никаква полза от нея.не знам кой измисли това правило но то е доста необмислено според мен.все пак в бф в 95% от случаите по силни акаунти бият по слаби.съгласен съм когато удариш по силен акаунт да ти се умножават точките но защо трябва да ти се намаляват като биеш по слаб.кво съм виновен примерно че някой не се е развил.пък на всичкото отгоре дреме и си е за...л флотата.
Потребителски аватар
zanulen
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 15, 2009 2:39 pm
Контакти:

Мнение от zanulen »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Jan 26 2010, 20:37) хубава битка като зрелище(ако не броим пропуснатите 12 рунда) но за съжаление заради правилата за бойните точки във втора вселена никаква полза от нея.не знам кой измисли това правило но то е доста необмислено според мен.все пак в бф в 95% от случаите по силни акаунти бият по слаби.съгласен съм когато удариш по силен акаунт да ти се умножават точките но защо трябва да ти се намаляват като биеш по слаб.кво съм виновен примерно че някой не се е развил.пък на всичкото отгоре дреме и си е за...л флотата.
ами самата битка не съм я смятъл.просто литнах страхувах се да не би да не изтърва момента.а и каруцата кът се обърне пътища много
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

tgg говориш малко без да мислиш ... Това правило е сложено заради изродените акаунти на малко точки, които само бият слабите играчи, както ти се изрази - недоразвили се. Затова и са го сложили. Има само едно нещо, което ме тормози като мисли. Добре, към този момент от играта, максималното, което може да се постигне като коефицент е 2. Ами за моменти, когато акаунти минат бариерата 300к. Ами когато акаунт на 300к натроши кораби на акаунт на 1 милион, на 1.5м ? Историята помни и такива случаи :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
shadow9502
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 15, 2009 11:08 pm
Контакти:

Мнение от shadow9502 »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 27 2010, 07:04) tgg говориш малко без да мислиш ... Това правило е сложено заради изродените акаунти на малко точки, които само бият слабите играчи, както ти се изрази - недоразвили се. Затова и са го сложили. Има само едно нещо, което ме тормози като мисли. Добре, към този момент от играта, максималното, което може да се постигне като коефицент е 2. Ами за моменти, когато акаунти минат бариерата 300к. Ами когато акаунт на 300к натроши кораби на акаунт на 1 милион, на 1.5м ? Историята помни и такива случаи :)
Ще падат яко боини ако има такиа битки " акаунт на 300к потроши флотка на акаунт на 1.5м :) "
"Няма отбор в света, който да губи с 0:4 и феновете да пеят „[color=#0000FF]Левски, обичаме те[/color]”
Аз плаках със сълзи, това е нещо велико." добави Папазов
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tgg78 »

http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 1-27-21-15. реца е в склада на някоя хиена.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Jan 27 2010, 22:43) http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 1-27-21-15. реца е в склада на някоя хиена.
Даже знам коя :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tgg78 »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 27 2010, 09:04) tgg говориш малко без да мислиш ... Това правило е сложено заради изродените акаунти на малко точки, които само бият слабите играчи, както ти се изрази - недоразвили се. Затова и са го сложили. Има само едно нещо, което ме тормози като мисли. Добре, към този момент от играта, максималното, което може да се постигне като коефицент е 2. Ами за моменти, когато акаунти минат бариерата 300к. Ами когато акаунт на 300к натроши кораби на акаунт на 1 милион, на 1.5м ? Историята помни и такива случаи :)
ами те така или иначе ще ги бият.който си остави флотата без надзор няма шанс.темата за изродените както ги наричаш акаунти е дъвкана много пъти.за мен не по малко изроден е акаунт с много ресурсни и без бойни точки.не виждам нищо лошо в стратегията с ниските точки ако битките на този акаунт са по правилата.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tgg78 »

cuf написа:Цитат(cuf @ Jan 27 2010, 22:45) Даже знам коя :c022:
ами честито този път за 2 минути ми се изплъзна колкото и да не ми се иска ще почвам да бавя бойната флота.
satana
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 14, 2010 1:34 pm
Контакти:

Мнение от satana »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Jan 27 2010, 21:43) http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 1-27-21-15. реца е в склада на някоя хиена.
добра битка
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 27 2010, 09:04) tgg говориш малко без да мислиш ... Това правило е сложено заради изродените акаунти на малко точки, които само бият слабите играчи, както ти се изрази - недоразвили се. Затова и са го сложили. Има само едно нещо, което ме тормози като мисли. Добре, към този момент от играта, максималното, което може да се постигне като коефицент е 2. Ами за моменти, когато акаунти минат бариерата 300к. Ами когато акаунт на 300к натроши кораби на акаунт на 1 милион, на 1.5м ? Историята помни и такива случаи :)
ами няма да се съглася с това мнение иване.когато нямаше бойни точки нямаше изродени акаунти.прецакаха системата за битки и единственото което ти остава е да си изродиш акаунта за да си боец.имаш мотивация т.е 70% скорост е така от въздуха и какво реса за скорости в кораби...бойни обаче и?много ясно че докато има такива коефициенти ще е така.а да попитам аз като съм на повече точки що не губя кораби по-този коефициент,а?защо губя флота за 1 к пук ми начислява 0,5 бойни точки.?нека ако загубя 10 кръста да ми умножат по коефициента и да загубя 5 а не 10.или това не е правилно.всичко е гледна точка
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Battle Universe (Вселена 2)”