Спийд-спам
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
И как точно да си търсим промените, т.е. като Вселена 2 ли ще е където във форума пише едно а в играта друго и който не влиза във форума не може да разбере нищо или ще си ги пише в играта? Давам пример: новите проценти които дават скоростите във Вселена 2 ги има във форума 10, 20, 15, 25%, а в играта си пише старите - 10, 20, 10, 20%.
Та въпроса ми е като ми пише тия бонуси на расите от начало така ли са или някой по-запознат ще има скрит коз срещу другите?
Та въпроса ми е като ми пише тия бонуси на расите от начало така ли са или някой по-запознат ще има скрит коз срещу другите?
Последна промяна от hriyan на ср яну 27, 2010 2:01 pm, променено общо 1 път.
- death4azis
- Редник (Private)
- Контакти:
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Процентите на скоростите са като във втора 10, 15, 20, 25% и за нивата на корабите ти иска БТ, както вече спомена maks.
Едит: Добива е x6 на базовия.
Рунда ще е чисто миньорски. Честито на избралите правилната раса!
Последна промяна от hriyan на ср яну 27, 2010 2:16 pm, променено общо 1 път.
- death4azis
- Редник (Private)
- Контакти:
Аз като гледам добива си е *3,но може и да греша.hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 27 2010, 15:05) Процентите на скоростите са като във втора 10, 15, 20, 25% и за нивата на корабите ти иска БТ, както вече спомена maks.
При кандидатстване в съюзите обаче не се вижда кога се кандидатства в подсъюза и кога в главния
Последна промяна от death4azis на ср яну 27, 2010 2:39 pm, променено общо 1 път.
живота е компот и всеки се бори за слива