Едно предложение
Аз имам желанието да се коригират някои недооправени неща в спийда,понеже бойните точки се образуват според силата на корабите,не е лошо да се оправят реално нещата,имам предвид че силата на кръстосвача примерно е 2500 но това е базовата му сила трябва при калкулирането на точките да се добавят и % и нивата на фабриката,защото съгласете се че не е едно и също дали ще удариш кръст на 0 ниво и кръст на 10 ниво нали така?Очаквам да кажете че ще се коригира това!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
То е същото и със структурата, нали?Gollum написа:Цитат(Gollum @ Jan 22 2010, 15:28) Аз имам желанието да се коригират някои недооправени неща в спийда,понеже бойните точки се образуват според силата на корабите,не е лошо да се оправят реално нещата,имам предвид че силата на кръстосвача примерно е 2500 но това е базовата му сила трябва при калкулирането на точките да се добавят и % и нивата на фабриката,защото съгласете се че не е едно и също дали ще удариш кръст на 0 ниво и кръст на 10 ниво нали така?Очаквам да кажете че ще се коригира това!
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
не те разбирам?Структурата какво общо има в случая казвам че реално силата на кръстосвача като ти е на 10 ниво не е 2500 толкова ли е сложно да се дават реалните точки според реалната сила на корабите?Тука в спийда бойните точки се дават според силата а не според структурата,така че наистина не мисля че се изказа сполучливоmisterya написа:Цитат(misterya @ Jan 22 2010, 14:31) То е същото и със структурата, нали?
Последна промяна от Gollum на пет яну 22, 2010 2:43 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
На мястото на съборената структура за формиране на БТ, сложихме силата по коефицент...
Погледни и ще видиш. По твоята логика, както разгромената сила, така трябва да идва в битка и съборената структура, за да се формират бойните точки.
Това имах предвид...
Погледни и ще видиш. По твоята логика, както разгромената сила, така трябва да идва в битка и съборената структура, за да се формират бойните точки.
Това имах предвид...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Аз мисля че 2 вселени са достатъчни.
Вселена 1 със базови добиви и строежи със 6 месеца или 1 година продължителност и да е като за начинаещи за тези които сега почват да играят това да е Изрично упоменато във главната страница знам какво е да си начинаеш играч не знаеш кое,как и защо (сега на сън да ме бутнат и знам проучванията за Кръстосвач)
Вселена "Спеед" или "Хардкор" или Вселена 2 както решите при сегашните положения със 3 месеца времетраене за всички които вече знаят как се играе (лично мен не ми се чака проучване 50 часа Бррр.
Мисля че така ще се привлекат повече нови хора а може би и някои от старите ще се завърнат
Вселена 1 със базови добиви и строежи със 6 месеца или 1 година продължителност и да е като за начинаещи за тези които сега почват да играят това да е Изрично упоменато във главната страница знам какво е да си начинаеш играч не знаеш кое,как и защо (сега на сън да ме бутнат и знам проучванията за Кръстосвач)
Вселена "Спеед" или "Хардкор" или Вселена 2 както решите при сегашните положения със 3 месеца времетраене за всички които вече знаят как се играе (лично мен не ми се чака проучване 50 часа Бррр.
Мисля че така ще се привлекат повече нови хора а може би и някои от старите ще се завърнат