Ах, този Bulfleet!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

И тука сте ми много спрели сичките :) Иначе крастата си е краста спор няма ;)

П.П. Понякога имам чувството, че продължавам да играя главно заради форума :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на ср яну 27, 2010 1:21 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jan 27 2010, 03:04) И тука сте ми много спрели сичките :) Иначе крастата си е краста спор няма ;)

П.П. Понякога имам чувството, че продължавам да играя главно заради форума :)
уха форумноте битки не спират ни ден ни нощ.а странното е че понякога има и смислени мнения :p140:
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

http://www.vbox7.com/play:b3eb73a1

вместо тамагочи сложете булфлеет и пак няма да се загуби смисълът :)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

бре тфа е баси крастата . .
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Рано или късно всеки разбира,че няма смисъл от игри като булфлийт,които ангажират прекалено голяма част от времето и съзнанието на играчите.Това да не прозвучи като анти-реклама,играта си остава една от най-стойностните,които съм играл.
Четири месеца вече съм чист :) Това като отговор на "Доколко сте пристрастени към булфлийт?"Казваш си край и това е,всички останали оправдания са нищо повече освен липса на каквато и да била воля :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jan 27 2010, 13:27) Рано или късно всеки разбира,че няма смисъл от игри като булфлийт,които ангажират прекалено голяма част от времето и съзнанието на играчите.Това да не прозвучи като анти-реклама,играта си остава една от най-стойностните,които съм играл.
Четири месеца вече съм чист :) Това като отговор на "Доколко сте пристрастени към булфлийт?"Казваш си край и това е,всички останали оправдания са нищо повече освен липса на каквато и да била воля :)
Аз не виждам защо трябва зорлям да страниш от играта, все едно бие ток. Да, и аз в момента не играя. Но знам, че ако ми се прииграе ще си почна да цъкам. Като ти е свободно времето и съзнанието, няма лошо да си го запълваш с булфлийт. Друг е въпроса, ако имаш 1 час свободен на ден и хиляди ангажименти, а си играеш по 20 часа булф :) ))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 27 2010, 14:31) Аз не виждам защо трябва зорлям да страниш от играта, все едно бие ток. Да, и аз в момента не играя. Но знам, че ако ми се прииграе ще си почна да цъкам. Като ти е свободно времето и съзнанието, няма лошо да си го запълваш с булфлийт. Друг е въпроса, ако имаш 1 час свободен на ден и хиляди ангажименти, а си играеш по 20 часа булф :) ))

И тука идва на помощ сиитара :P
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Пешко един не стига повярвай ми :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 27 2010, 13:31) Аз не виждам защо трябва зорлям да страниш от играта, все едно бие ток. Да, и аз в момента не играя. Но знам, че ако ми се прииграе ще си почна да цъкам. Като ти е свободно времето и съзнанието, няма лошо да си го запълваш с булфлийт. Друг е въпроса, ако имаш 1 час свободен на ден и хиляди ангажименти, а си играеш по 20 часа булф :) ))
След края на сесията ще имам по 20 свободни часа на ден ,но не...enough :)
А за тези,които искат но не могат(става въпрос за отказване :) ),най-лесното е да замениш една мания с друга,но да не е игра,още по-малко пък онлайн такава,а да се казва менексия-изключено.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

булфлеет <>= цигари :c022:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Off Topic”