Абе, малко прекалено идва това.shadowface написа:QUOTE (shadowface @ Jan 26 2010, 21:50) Ми случи ми се веднъжи спрях секса
![]()
Ах, този Bulfleet!
-
shadowface
Това да се връща човек и да продължава да мрази играта стана някаква обичайна практикаEverGreen написа:Цитат(EverGreen @ Jan 26 2010, 21:57) Здравейте, на всички страдащи от инсомния, предизвикан от безсънни нощи в страх да не ви свият ресурсчетоИскам само да кажа, че заглавието идва от "Ах, този джаз". Реших, че ще е оригинално
![]()
По темата, която е само и единствено с цел спам искам да кажа, че след дълги опити да спра да цикля пред екрана играейки Булфлейт и едногодишна почивка от играта, схванах факта, че бивш булфлийтър няма! Триеш не триеш акаунт, след някой друг месец пак ще седнеш да видиш "к'во става с играта". Виждам хора от далечната 2004та когато играта още прохождаше и беше голям цирк с триене на дублирани имена на акаунти(аз лично бях потърпевш), постоянно пренатоварване на сървъра(тогава беше само Уни 1) и какво ли още не! Евала за постоянството!
Не знам как стоят нещата със спама, но преди го имаше в големи количества. По едно време имаше опити да го ограничат, но май не се получи. Оф топика беше най-вървежен![]()
В заключение искам пак да кажа, че играта е краста голяма и ако веднъж се зарибиш, ще се връщаш пак и пак.![]()
<== Милко Калайджиев
Впрочем, радвам се да те видя отново тук.
И нека спамът продължи
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Радвам се, че имаш спомен, че и аз съм спамил флийтърския форумRoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jan 26 2010, 23:50) Това да се връща човек и да продължава да мрази играта стана някаква обичайна практика))
Впрочем, радвам се да те видя отново тук.
И нека спамът продължи))
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Вече и спамът не е спам.EverGreen написа:Цитат(EverGreen @ Jan 27 2010, 01:12) Радвам се, че имаш спомен, че и аз съм спамил флийтърския форумАко не в играта, то поне във форума да се представим добре :П
темата беше "Усещаш, че си пристрастен към Булфлийт, когато..."EverGreen написа:Цитат(EverGreen @ Jan 26 2010, 23:45) Имаше тема преди няколко години, в която ясно беше зададен въпроса "получаваш смс за атака към твоя планета докато правиш секс. К'во праим ся?!"
което ми напомня, че е време отново да пуснем такава :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi