Ах, този Bulfleet!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
EverGreen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 22, 2005 10:59 am
Контакти:

Мнение от EverGreen »

shadowface написа:QUOTE (shadowface @ Jan 26 2010, 21:50) Ми случи ми се веднъж :) и спрях секса :lol:
Абе, малко прекалено идва това.
shadowface

Мнение от shadowface »

EverGreen написа:QUOTE (EverGreen @ Jan 27 2010, 00:25) Абе, малко прекалено идва това.

Секса винаги може да го имаш?
НО флотата......
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

shadowface написа:QUOTE (shadowface @ Jan 27 2010, 00:27) Секса винаги може да го имаш?
НО флотата......
И флотата можеш да я имаш...при следващия рестарт,но секса...дали на това дето си прекъснал ,потърпевшата ще направи бекъп?! :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

EverGreen написа:Цитат(EverGreen @ Jan 26 2010, 21:57) Здравейте, на всички страдащи от инсомния, предизвикан от безсънни нощи в страх да не ви свият ресурсчето :) Искам само да кажа, че заглавието идва от "Ах, този джаз". Реших, че ще е оригинално :c022:
По темата, която е само и единствено с цел спам искам да кажа, че след дълги опити да спра да цикля пред екрана играейки Булфлейт и едногодишна почивка от играта, схванах факта, че бивш булфлийтър няма! Триеш не триеш акаунт, след някой друг месец пак ще седнеш да видиш "к'во става с играта". Виждам хора от далечната 2004та когато играта още прохождаше и беше голям цирк с триене на дублирани имена на акаунти(аз лично бях потърпевш), постоянно пренатоварване на сървъра(тогава беше само Уни 1) и какво ли още не! Евала за постоянството!
Не знам как стоят нещата със спама, но преди го имаше в големи количества. По едно време имаше опити да го ограничат, но май не се получи. Оф топика беше най-вървежен :)
В заключение искам пак да кажа, че играта е краста голяма и ако веднъж се зарибиш, ще се връщаш пак и пак. :lamer:
:b065: <== Милко Калайджиев
Това да се връща човек и да продължава да мрази играта стана някаква обичайна практика :) ))
Впрочем, радвам се да те видя отново тук.
И нека спамът продължи :) ))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
EverGreen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 22, 2005 10:59 am
Контакти:

Мнение от EverGreen »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jan 26 2010, 23:50) Това да се връща човек и да продължава да мрази играта стана някаква обичайна практика :) ))
Впрочем, радвам се да те видя отново тук.
И нека спамът продължи :) ))
Радвам се, че имаш спомен, че и аз съм спамил флийтърския форум :) Ако не в играта, то поне във форума да се представим добре :П
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Всеки път си правя ацц- нервя се , махам се и после пак .... аман ... пак почнах
[color=#000000]RageForYou [/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

EverGreen написа:Цитат(EverGreen @ Jan 27 2010, 01:12) Радвам се, че имаш спомен, че и аз съм спамил флийтърския форум :) Ако не в играта, то поне във форума да се представим добре :П
Вече и спамът не е спам.
:(
EverGreen написа:Цитат(EverGreen @ Jan 26 2010, 23:45) Имаше тема преди няколко години, в която ясно беше зададен въпроса "получаваш смс за атака към твоя планета докато правиш секс. К'во праим ся?!"
темата беше "Усещаш, че си пристрастен към Булфлийт, когато..."

което ми напомня, че е време отново да пуснем такава :D

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 27 2010, 01:19) което ми напомня, че е време отново да пуснем такава :D
Каква? ... За довиждане ли? ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 27 2010, 01:23) Каква? ... За довиждане ли? ;)
За лека нощ :D

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 27 2010, 01:23) За лека нощ :D
Ех, ма бърз брееее....

Липсват ми май темите за "довиждане"... Винаги адски съм се забавлявала, като видя такава... :) :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”