Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Леко взех да се изнервям. Може да ме хваща критическата,обаче ножа и хляба са в мен. Личните драми и лакърдиите в трибуната. Много време ще се лиша от цветистите ви изрази, ако продължавате. Ще ви пиша двуцифрено число с удоволствие.
dios написа:Цитат(dios @ Jan 26 2010, 23:04) Леко взех да се изнервям. Може да ме хваща критическата,обаче ножа и хляба са в мен. Личните драми и лакърдиите в трибуната. Много време ще се лиша от цветистите ви изрази, ако продължавате. Ще ви пиша двуцифрено число с удоволствие.
точно така прав си извинявай прекалих малко ама нали няма кога да играя и реших тука да се изявим
dios написа:QUOTE (dios @ Jan 27 2010, 00:04) Леко взех да се изнервям. Може да ме хваща критическата,обаче ножа и хляба са в мен. Личните драми и лакърдиите в трибуната. Много време ще се лиша от цветистите ви изрази, ако продължавате. Ще ви пиша двуцифрено число с удоволствие.
хмм имам чуството че днес ти е бил напрегнат деня ....много се дразниш на глупости ...
слабак или мешаш нещо хаповете или имаш некво раздвоение на личноста в един монет се палиш и подскачаш после се извиняваш после пак същото