спам за 2-ра вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

shadowface написа:Цитат(shadowface @ Jan 26 2010, 21:47) Сега копачите се радват аххахаха

МИНИОРИ СКАПАНИ!
Брех момко че ти не копаш ли бре? :a014: С кво си вадиш толкова ресурс?

живота е компот и всеки се бори за слива
shadowface

Мнение от shadowface »

Абе да ти кажа ако сравним на повече от топа мините мойте са много зле :)
Ресурс вадим от такива копачи ххихихи
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

shadowface написа:Цитат(shadowface @ Jan 26 2010, 21:47) Сега копачите се радват аххахаха

МИНИОРИ СКАПАНИ!
Добра обида,поне да я беше направил на български език.
shadowface

Мнение от shadowface »

dios написа:QUOTE (dios @ Jan 26 2010, 22:26) Добра обида,поне да я беше направил на български език.

Така е по-готино има интрига....
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

shadowface написа:Цитат(shadowface @ Jan 26 2010, 22:33) .....

По добре "миньор скапан" от колкото СКАПАН КЛОШАР!!! като тебе... :lol: , дето по цяла нощ виси във БФ... и се чуди от къде да открадне по 30к-40к метал :bravo: А и като гледам и твойте минички си ги бива..., ама е хубаво да се правим на ударени (велики..) :lol:
Последна промяна от Spectre на вт яну 26, 2010 10:08 pm, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

Spectre написа:Цитат(Spectre @ Jan 26 2010, 21:04) По добре "миньор скапан" от колкото СКАПАН КЛОШАР!!! като тебе... :lol: , дето по цяла нощ виси във БФ... и се чуди от къде да открадне по 30к-40к метал :bravo: А и като гледам и твойте минички си ги бива..., ама е хубаво да се правим на ударени (велики..) :lol:

хехехе ама и ти ревеш като вдовица са х.......аз не мога да разбера що го обиждаш.разпорил те е здраво и това е.24-34 часа ама те праснал яко,седи и ти по толкова кой ти пречи???еей такива като тебе пишман играчи са ми много интересни.
Последна промяна от slabaka122 на вт яну 26, 2010 10:14 pm, променено общо 1 път.
shadowface

Мнение от shadowface »

Spectre написа:QUOTE (Spectre @ Jan 26 2010, 23:04) По добре "миньор скапан" от колкото СКАПАН КЛОШАР!!! като тебе... :lol: , дето по цяла нощ виси във БФ... и се чуди от къде да открадне по 30к-40к метал :bravo: А и като гледам и твойте минички си ги бива..., ама е хубаво да се правим на ударени (велики..) :lol:

Не вися по цяла нощ и въобще не се чудя как да зема по 30-40к метал ;) много лесно става!
Според твоите мизерни разбирания ми ги бива мините :) - ОК.
А междо другото сателитите колко часа им оставаха?
Последна промяна от shadowface на вт яну 26, 2010 10:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

slabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ Jan 26 2010, 23:08) хехехе ама и ти ревеш като вдовица са х.......аз не мога да разбера що го обиждаш.разпорил те е здраво и това е.24-34 часа ама те праснал яко,седи и ти по толкова кой ти пречи???еей такива като тебе пишман играчи са ми много интересни.

Смешен вземи се скрий в някоя дупка..., като не са ти ясни някои работи...

shadow.. - малко съвсем малко..., но за съжаление сега имам твърде много работа... и го карам на 12 часови сейвъни и няма време да се следи като хората играта.... Мал шанс...
Последна промяна от Spectre на вт яну 26, 2010 10:22 pm, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

не се ядосвайте за глупости
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
shadowface

Мнение от shadowface »

Spectre написа:QUOTE (Spectre @ Jan 26 2010, 23:14) Смешен вземи се скрий в някоя дупка..., като не са ти ясни някои работи...

Всички са нясно с твойте смешки....
Отговори

Върни се в “Off Topic”