2ра пак се бъгяса

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
shadowface

Мнение от shadowface »

AddictioN написа:QUOTE (AddictioN @ Jan 26 2010, 11:54) Ами да я беше бутнал, но не ти стиска, бъзлио жалак.
А колкото акаунта съм съсипал, толкова, това си остава за рунда 15, вселена спийд, сега сме рунд 10, вселена 2, ясно ли ти е, жалкар
Върки, питах ли те бе? а? на всяка манджа мерудия, събирайте се ламери в анср, колкото повече, толкова по-добре :)

Поне сега имаш некаква флота за да има какво да се рецклира от теб, че само мини.....

Аи
аз си те спомням и преди време в 2-ра Вселена как играеше наливаха те с рециклажи смешник и даваше насам натам нано-та за да ти дават рециклажите.И какво беше бе като те наказаха пишеше на диос,че пари ще дадеш само и само да ти махнат наказанието.Трай бъгер,че и тоя рунд ще те накажат пак за същите мизерии!
Последна промяна от shadowface на вт яну 26, 2010 11:01 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

DoNaTell0 написа:QUOTE (DoNaTell0 @ Jan 26 2010, 11:50) върки, тихичко си съчинявай песничка у десно :)
посредата аз да мина :crazy_pilot:
Ти Маро меродио немаш ли си некви задачки :) или треа да си на секо гърне меродия :)
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

:lol: елате ми в спийда на детмача, че ви пукам кофите :|
Последна промяна от DoNaTell0 на вт яну 26, 2010 11:01 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Я АЗ МИСЛЕХ ЗА МАРА МЕРОДИЯ АДИКШЪНА СЪЩО НАПРАВО СРАМ МЕ ХВАНА :)

Клиуката е , че тоа тарикат върви с рогата напред и ще го апе едноок смок за вулкана(близнак)
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

аре спаааам :)
Потребителски аватар
Kolma_Pushi
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
Контакти:

Мнение от Kolma_Pushi »

абе вие що се псувате толкова?

дайте да направим задружно един съюз цялата вселена и да си копаем :D
...a ritual disgrace..Marrakech adventure..
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

shadowface написа:QUOTE (shadowface @ Jan 26 2010, 11:55) Поне сега имаш некаква флота за да има какво да се рецклира от теб, че само мини.....

Аи
аз си те спомням и преди време в 2-ра Вселена как играеше наливаха те с рециклажи смешник и даваше насам натам нано-та за да ти дават рециклажите.И какво беше бе като те наказаха пишеше на диос,че пари ще дадеш само и само да ти махнат наказанието.Трай бъгер,че и тоя рунд ще те накажат пак за същите мизерии!
Ще ти се рециклират ЗНС-тата в най-скоро време, бъди спокоен.
Наливаха ли ме с рециклажи? Ама верно ли? Я излез от филма. И не съм давал на никой нанота за рециклажи, само на роял около 760 нанки, които така и не ми ги върна...А за наказанието ми, диос си е прав, както казах и преди, казвам ти и сега, СЕГА СМЕ РУНД 10, ВСЕЛЕНА 2, МАЛОУМНИКО, не живей в миналото, а в настоящето
Последна промяна от AddictioN на вт яну 26, 2010 11:11 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jan 26 2010, 11:59) Клиуката е , че тоа тарикат върви с рогата напред и ще го апе едноок смок за вулкана(близнак)
и.....и.....и....и.....и......и.....и....и
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

AddictioN написа:Цитат(AddictioN @ Jan 26 2010, 12:01) Ще ти се рециклират ЗНС-тата в най-скоро време, бъди спокоен.
Наливаха ли ме с рециклажи? Ама верно ли? Я излез от филма. И не съм давал на никой нанота за рециклажи, само на роял около 760 нанки, които така и не ми ги върна...А за наказанието ми, диос си е прав, както казах и преди, казвам ти и сега, СЕГА СМЕ РУНД 10, ВСЕЛЕНА 2, МАЛУМНИКО, не живей в миналото, а в настоящето

альо научи се на граматика малко не се пише"Малумнико",а "МалОумнико" има едно ОООООО преди у-то
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
shadowface

Мнение от shadowface »

AddictioN написа:QUOTE (AddictioN @ Jan 26 2010, 12:01) Ще ти се рециклират ЗНС-тата в най-скоро време, бъди спокоен.
Наливаха ли ме с рециклажи? Ама верно ли? Я излез от филма. И не съм давал на никой нанота за рециклажи, само на роял около 760 нанки, които така и не ми ги върна...А за наказанието ми, диос си е прав, както казах и преди, казвам ти и сега, СЕГА СМЕ РУНД 10, ВСЕЛЕНА 2, МАЛУМНИКО, не живей в миналото, а в настоящето
Ми как ще ти ги върне погледни се къф си?!?!

Но нали знаеш вълка козината си мени ни нрава не :) така че ще си същя бъгляр,смешник и прочеи....
Последна промяна от shadowface на вт яну 26, 2010 11:08 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”