Интересен случай
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Значи почвам историята така,преди няколко седмици зарибих един човек на булфа,регна се той само че във втора вселена където играех и аз,имаше и една подробност аз всяка събота и неделя съм у тях и се налагаше да влизаме от неговия компютър,и така писах си на обратна връзка,всичко уж наред,и вчера най-ненадейно един администратор решава да накаже двата акаунта за мулти предполагам,и та питам се каква е тая ненормална работа аз зарибявам хора за играта и следва...наказване на новия играч и на моя милост,тука идва въпроса доколко администратори като Диморезе мислят въобще за играта,още повече личното му отношение към мен е неоправдано негативно,е кажете ми как може да има повече играчи в играта при такова некоректно отношение?Може и да ме накажат за думите ми тука но такава е истината!
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Еми то лошо няма че сте играли двамата от един компютър просто
не е трябвало да бъдете онлайн и двамата по едно и също време
явно това е станало и затова си наказан за мулти
Според изискванията за игра от един компютър мисля че беше
да не бъдете и двамата едновременно в играта
явно това е станало и затова си наказан за мулти
да не бъдете и двамата едновременно в играта
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
ми не сме били заедно в играта,винаги през"изход" даже той не беше влизал няколко дена майNewromancer написа:Цитат(Newromancer @ Jan 25 2010, 11:52) Еми то лошо няма че сте играли двамата от един компютър просто
явно това е станало и затова си наказан за мулти![]()
да не бъдете и двамата едновременно в играта![]()
Последна промяна от m0rtaL на пон яну 25, 2010 12:01 pm, променено общо 1 път.
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
добре че те наказаха че щеше да ни оринеш всичките в 2-ра ....... чесно казано наистина се бях уплашил..... абе не мислиш ли че трябва да направят съотношението на бойните точки 3 към 1m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jan 25 2010, 11:54) ми не сме били заедно в играта,винаги през"изход" даже той не беше влизал няколко дена майи както казах по-горе даже бях писал на обратна връзка преди 2-3 седмици...
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Jan 25 2010, 12:31) добре че те наказаха че щеше да ни оринеш всичките в 2-ра ....... чесно казано наистина се бях уплашил..... абе не мислиш ли че трябва да направят съотношението на бойните точки 3 към 1
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Лъжеш ти в моментаDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jan 25 2010, 11:50) Мортале по колко акаунта средно на рунд изпозваш?
И тези плоски лъжи "писах на обратна преди седмица" на някого друг ги пробутвай. Като се научиш да регистрираш и играеш само с един акаунт ще спрат и наказанията![]()
едит:дори на Диос писах тогава и той ми каза да пиша на обратна ако искаш да знаеш и писах и на обратна
Последна промяна от m0rtaL на пон яну 25, 2010 12:58 pm, променено общо 1 път.