Малки битки

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 2.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Jan 22 2010, 17:29) Тези които играя с Спиидари за да си стигат рециклажите на време трябва да колонъзират до жертвата си иначе 98 процента ще им изчезва резиклъжа от конфедирантите защото Спиидара е с 40 мин по бърз от рециклатора ако не и с повече :c022: И за това да им е тъпо на конфедерантите правете го това.Може да се бите по по малко но ще си събирате рециклажите и няма да наливате другите :p140:

Професоре,скоростта на всеки един кораб в играта зависи от скоростите ти в проучвания.Ако те са на високи нива разликата няма да е "40мин по-бърз от рециклатора ако не и с повече" ами с някакви си минутки под 10 :)
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Никъде не съм написал че съм профессор неща и да бъда такъв.Искаш да ми кажеш че като си вдигна Реактивни двигатели скороста на рециклаторите ми се вдига а на Спиидара не ми се вдига.От твоя пост това рабрах аз.

С проучване на всяко следващо ниво хиперскоростни системи, скоростта на всички кораби във флота се увеличава с 10% (от базовата скорост).
С всяко следващо ниво реактивни двигатели всички ваши кораби увеличават скоростта си с 10% (от базовата).
Всяко следващо ниво импулсните системи увеличава скоростта на всички кораби с 20% (от базовата).
Всяко следващо ниво на Свъхскоростт увеличава скоростта на всички кораби с 20%.

По тая логика на вски кораб му се вдига бързината по еднакво :c022:

Аде може да не са 40 мин незнам колко е по бърс но е сравнително бавен рециклатора от Спиидара
Последна промяна от LEKIA на съб яну 23, 2010 7:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
shadow9502
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 15, 2009 11:08 pm
Контакти:

Мнение от shadow9502 »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Jan 23 2010, 18:36) Никъде не съм написал че съм профессор неща и да бъда такъв.Искаш да ми кажеш че като си вдигна Реактивни двигатели скороста на рециклаторите ми се вдига а на Спиидара не ми се вдига.От твоя пост това рабрах аз.

С проучване на всяко следващо ниво хиперскоростни системи, скоростта на всички кораби във флота се увеличава с 10% (от базовата скорост).
С всяко следващо ниво реактивни двигатели всички ваши кораби увеличават скоростта си с 10% (от базовата).
Всяко следващо ниво импулсните системи увеличава скоростта на всички кораби с 20% (от базовата).
Всяко следващо ниво на Свъхскоростт увеличава скоростта на всички кораби с 20%.

По тая логика на вски кораб му се вдига бързината по еднакво :c022:

Аде може да не са 40 мин незнам колко е по бърс но е сравнително бавен рециклатора от Спиидара
На същото мнение съм ! :)
"Няма отбор в света, който да губи с 0:4 и феновете да пеят „[color=#0000FF]Левски, обичаме те[/color]”
Аз плаках със сълзи, това е нещо велико." добави Папазов
Потребителски аватар
shadow9502
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от shadow9502 »

Страхотни битки ! Де да можех и аз да намирам такива КАСИ :a055: :a055:
"Няма отбор в света, който да губи с 0:4 и феновете да пеят „[color=#0000FF]Левски, обичаме те[/color]”
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ето ти скоростите на двата кораба:

Спийдър

-Скорост: 19250

Рециклатор

Скорост: 3850

Нормално е да е по-бърз,но тук за минути не говорим.Всички скорости увеличават скоростта на всеки един вид от корабите с еднакъв брой проценти.Просто големината на получената скорост при спийдъра е по-голяма защото базовата му скорост е повече,отколкото на рециклатора :)
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

uakiki се домъкна за мен , оти му бутнах 100 кръста , новата му флота дали изкара и 3 дена :р поне има желание , кат чупеното сърце :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Потребителски аватар
shadow9502
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от shadow9502 »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 23 2010, 19:11) Ето ти скоростите на двата кораба:

Спийдър

-Скорост: 19250

Рециклатор

Скорост: 3850

Нормално е да е по-бърз,но тук за минути не говорим.Всички скорости увеличават скоростта на всеки един вид от корабите с еднакъв брой проценти.Просто големината на получената скорост при спийдъра е по-голяма защото базовата му скорост е повече,отколкото на рециклатора :)
Ехх...тоя румполино сички знае бе :) :) :) :) :) !!! Просто несъм се и съмнявал в тебе ! Май ти си пр0фесора тука :c022:
Потребителски аватар
Xplo1ted
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 04, 2008 3:47 pm
Контакти:

Мнение от Xplo1ted »

Не знам ама разликата във времето беше 25 мин :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Трагични сте.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 24 2010, 11:17) Трагични сте.
ама Шекспир кърти :)

http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 1-23-19-21
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Battle Universe (Вселена 2)”