Nightwish

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

не знам колко от вас са ходили на концерта на Таря преди няколко месеца...
ама песните на таря без найтуиш са си някви скандинавски коледни песнички (може би без алоун - сингъла от албума и), дето ги изпълнява няква оперна певици ама през цялото време су дърржи ръката със изпънат малкия пръст и показалеца (знака на хейви метъл-а), щото са и казали че тия от долу (публиката) се кефят на метъл :)

но като цяло ДА... найтуиш без таря си е малко като жена без цици :) а таря без Найтуиш е кат кола без серво :) според някои умове втроите твърдения също са равни така че... бах мноо сложно стана :)

Едит: и щото това много ме накефи - Не е Найтуиш ако таря се свърже да им пее на тия мацки ще стане мноо яко ;) предполагам че серж танкян няма да има нищо против...

оо аз сега ша си пусна друга тема систем оф а даун срещу скрас он бродоуей :)
Последна промяна от stan4o на пет яну 22, 2010 10:41 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

stan4o написа:QUOTE (stan4o @ Jan 23 2010, 00:29) но като цяло ДА... найтуиш без таря си е малко като жена без цици :) а таря без Найтуиш е кат кола без серво
Nай-точният коментар до тук!!! :P
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Отговори

Върни се в “Off Topic”