спам за 2-ра вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

hriyan написа:QUOTE (hriyan @ Jan 21 2010, 14:07) Регнах се във Втора да видя как е положението и ме досмеша като видях класацията по бойни точки спрямо тази по ресурсни. Наистина ли може да се твърди че има повече битки при положение, че всеки вижда как няма човек над 10к бойни, а сигурно и тези над 5к се чувстват преебани че са ги направили?

Моя съвет е да върнете начина на игра "флийтър", като върнете стария коефициент по ресурсни защото много от старите играчи се отказаха заради тази простотия. Разбирам, че със статистически и по-новаторско и един вид беше като тест преди да се пусне Немексията, където чувам че също е така, обаче не виждам защо поне едната вселена да няма нормални правила. Поправете ме ако греша!
абсолютно си прав :a013: според мен :a055:
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Коефициента за атака е по ресурсни,не по статистически. Има ли някакъв начин някой да прочете правилата,вместо да се прави на капацитет?
Потребителски аватар
Gollum
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 21, 2010 1:00 pm
Контакти:

Мнение от Gollum »

hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 21 2010, 12:07) Регнах се във Втора да видя как е положението и ме досмеша като видях класацията по бойни точки спрямо тази по ресурсни. Наистина ли може да се твърди че има повече битки при положение, че всеки вижда как няма човек над 10к бойни, а сигурно и тези над 5к се чувстват преебани че са ги направили?

Моя съвет е да върнете начина на игра "флийтър", като върнете стария коефициент по ресурсни защото много от старите играчи се отказаха заради тази простотия. Разбирам, че със статистически и по-новаторско и един вид беше като тест преди да се пусне Немексията, където чувам че също е така, обаче не виждам защо поне едната вселена да няма нормални правила. Поправете ме ако греша!
Пич,във втора вселена коефициента си е по ресурсни точки.Чети първо и тогава пиши наизуст ;)
Последна промяна от Gollum на чет яну 21, 2010 1:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

dios написа:QUOTE (dios @ Jan 21 2010, 14:23) Коефициента за атака е по ресурсни,не по статистически. Има ли някакъв начин някой да прочете правилата,вместо да се прави на капацитет?
Не говоря наизуст защото при изкарване на промените за рунда аз попитах дали се разбира, че е по статистически или ресурсни и ми беше отговорено че е по статистически. Сега ще намеря къде точно беше и ще дам линк.

Едит: Темата я няма, сигурно е изтрита. Щом е моя грешката добре, но предполагам, че не съм само аз недоразбрал, а това означава че правилата не са написани достатъчно ясно. И то за човек който е играл и преди играта и незнам за някой нов колко биха били ясни.
Последна промяна от hriyan на чет яну 21, 2010 1:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Gollum
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 21, 2010 1:00 pm
Контакти:

Мнение от Gollum »

14. Коефициент за атака:
Коефициент за атака - по таблицата с коеф.- след нея - х 2 ресурсни
Акаунти над 300 000 статистически точки,ще могат да се нападат от всички
над 50 000 статистически
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Правилата си бяха ясни. Даже напълно ясни. Имаше една малка грешка, която беше редактирана, още преди да мине първата вечер. Разбираше се, че е по ресурсни.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

Винаги съм се ядосвала за едно единствено нещо. Конкретно: Когато някой, независимо кой се засили да плюе, да прави изводи и обобщения, нека първо се запознае перфектно с фактите и произтичащите от тях действия и последици и след това да го прави. Аз от своя страна ще направя обобщението и то мисля, произтичащо от фактите: Тая държава е на тоя хал и ще остане на него, не заради политиците или някакви имагинерни фигури в нея, а заради самите нас. Заради способността ни да критикуваме, да плюем и отричаме, без въобще да знаем за какво става дума, без самите ние и всеки от нас поотделно да си върши перфектно работата, тази за което е сложен и отговаря. Извинете ме за лирическото отклонение, но не се стърпях!
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 21 2010, 14:18) Винаги съм се ядосвала за едно единствено нещо. Конкретно: Когато някой, независимо кой се засили да плюе, да прави изводи и обобщения, нека първо се запознае перфектно с фактите и произтичащите от тях действия и последици и след това да го прави. Аз от своя страна ще направя обобщението и то мисля, произтичащо от фактите: Тая държава е на тоя хал и ще остане на него, не заради политиците или някакви имагинерни фигури в нея, а заради самите нас. Заради способността ни да критикуваме, да плюем и отричаме, без въобще да знаем за какво става дума, без самите ние и всеки от нас поотделно да си върши перфектно работата, тази за което е сложен и отговаря. Извинете ме за лирическото отклонение, но не се стърпях!
излез от филма кви политици кви пет лева..........
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
shadowface

Мнение от shadowface »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Jan 21 2010, 13:30) Аидите бре похвалете се нещо. кой ся изкара знс, бързо да казва .някъв бъг това онва :crazy_pilot:

Да бе никой не се хвали....
Последна промяна от shadowface на чет яну 21, 2010 3:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

shadowface написа:Цитат(shadowface @ Jan 21 2010, 14:52) Да бе никой не се хвали....
аз знам един бъг.....за наливане само да не те хванат с колата...... влизаш в кухнята правиш си 10-тина кюфтенца и 2 пържолки отиваш до близкия супер и си вземаш 20 бири и почваш колкото можеш да се наливаш
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Отговори

Върни се в “Off Topic”