Добре, че не го спомена иначе някой може да ти напомни - ти също може да си натиснеш бутончето ако не искаш да те крадат ...Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jan 20 2010, 23:39) това е най мишкарската опция няма да споменавам играч като съм офф ме краде тя като е офф спира мините . . супер кухо е направено . . незнам![]()
спам за 2-ра вселена
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Да вески има право на мнение ...
dios написа:Цитат(dios @ Jan 18 2010, 15:28) Простотия е да се говори без факти. Всяко нещо за едни е добро,за други лошо. Мога само да ви кажа,че броя на полетите и реалните битки през деня се е вдигнал доста. Иначе основния брой полети бяха през нощта и то от тип мишкарски - лети се за кражба на ресурсче ,ако няма флот и с основната цел да събудиш някой - ако е няколко пъти - още по добре. Мокри сънища,неясен говор на сън,изпотявания,събуждане с мисълта колко доклада ще имаш от кражби и колко зомбясали играча ще си нахранил,забързания секс простиращ се в границите на минутките в които комшията лети с трансове до планетата ти, вече са в миналото за тези които си спират мините. А за тези които искат повече ресурс - осигурете си от рециклажи и развиване на собствени мини.
Последна промяна от mega_alien на ср яну 20, 2010 10:53 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
Tопаджийте също си спират мините, стига ревахте
Въпрос на избор е 
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Като не ти харесват правилата има опция (Искам да изтрия акаунта си),като си се регнал ще играеш по правилата,ай стига си църкал!Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jan 20 2010, 23:45) предпочитам да събирам ресурсец пък и грабят само 1 планета но мисълта ми е че от бутона се възползват некфи мишки аз така ги разбирам нещата. . .
Последна промяна от karelia на чет яну 21, 2010 12:56 am, променено общо 1 път.
-
shadowface
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Аидите бре похвалете се нещо. кой ся изкара знс, бързо да казва .някъв бъг това онва 
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Регнах се във Втора да видя как е положението и ме досмеша като видях класацията по бойни точки спрямо тази по ресурсни. Наистина ли може да се твърди че има повече битки при положение, че всеки вижда как няма човек над 10к бойни, а сигурно и тези над 5к се чувстват преебани че са ги направили?
Моя съвет е да върнете начина на игра "флийтър", като върнете стария коефициент по ресурсни защото много от старите играчи се отказаха заради тази простотия. Разбирам, че със статистически и по-новаторско и един вид беше като тест преди да се пусне Немексията, където чувам че също е така, обаче не виждам защо поне едната вселена да няма нормални правила. Поправете ме ако греша!
Моя съвет е да върнете начина на игра "флийтър", като върнете стария коефициент по ресурсни защото много от старите играчи се отказаха заради тази простотия. Разбирам, че със статистически и по-новаторско и един вид беше като тест преди да се пусне Немексията, където чувам че също е така, обаче не виждам защо поне едната вселена да няма нормални правила. Поправете ме ако греша!
Последна промяна от hriyan на чет яну 21, 2010 1:18 pm, променено общо 1 път.