въпросче....
federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Jan 17 2010, 21:37) В играта си има правила които трябва да се спазват,това,че си похарчил пари не значи,че имаш привилегията да ги нарушаваш!
какво нарушам бе пич ? това че нямам карта и приятела ми е влезнал да плати през ноговата ли ? това ли е нарушение ? че им набиваш пари добре !
Федерация, идеята е че можеше да се направи някакъв реверанс за това, че някой е логнал за да извърши транзакция за кредити... Не че искам да вземам страна в случая. Но ако написаното от Rangel в предната тема е вярно, то не би следвало да стоят 2 дни наказани...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jan 17 2010, 21:39) Федерация, идеята е че можеше да се направи някакъв реверанс за това, че някой е логнал за да извърши транзакция за кредити... Не че искам да вземам страна в случая. Но ако написаното от Rangel в предната тема е вярно, то не би следвало да стоят 2 дни наказани...
да вярно е ! имат си логове имат всичко ! не е пипнато нито мина нито кфото и да е било аз бях в нас ! влезна за 2мин да направи транзакцията и това беше ! НО НЕ !!!
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jan 17 2010, 21:44) След като сте имали проблем да сте потърсили съдействие. А псуването на обратна връзка естествено увеличава и наказанието!
Драма приключи.
Извинявам се,че се намесвам,но не мисля,че са направили кой знае какво прегрешение играчите нито пък са повлияли с каквото и да е в класацията.Можеше с едно последно предупреждение да им кажете да не се повтаря.
Последна промяна от karelia на нед яну 17, 2010 8:53 pm, променено общо 1 път.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Ами интересно защо не сте използвали прехвърлянето на нанокредити(купува ги той и ги праща на теб същото е)magichko написа:Цитат(magichko @ Jan 17 2010, 21:38) какво нарушам бе пич ? това че нямам карта и приятела ми е влезнал да плати през ноговата ли ? това ли е нарушение ? че им набиваш пари добре !
обичам женичките обичам ги всичкитее
karelia написа:QUOTE (karelia @ Jan 17 2010, 21:48) Извинявам се,че се намесвам,но не мисля,че са направили кой знае какво прегрешение играчите нито пък са повлияли с каквото и да е в класацията.Можеше с едно последно предупреждение да им кажете да не се повтаря.![]()
не за тях неможе такива неща !
federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Jan 17 2010, 21:51) Ами интересно защо не сте използвали прехвърлянето на нанокредити(купува ги той и ги праща на теб същото е)
има логове може да се види да лие правено нещо или не.. и мисля че е излишно да коментираш ...
Dimorese написа:QUOTE (Dimorese @ Jan 17 2010, 21:44) След като сте имали проблем да сте потърсили съдействие. А псуването на обратна връзка естествено увеличава и наказанието!
Драма приключи.
ИСКАМ ТУК ПРЕД ВСИЧКИ ДА ПОКАЖЕШ ТОВА КОЕТО СЪМ ПИСАЛ НА ОБРАТНА ВРЪЗКА ДА ВИДИМЕ КЪДЕ Е ПСУВАНО ! ИСКАМ ДА ПЕИСТНЕШ ТУК МОЛЯ Е !!!!