Едно малко питане

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Абре преди време ... бих казал много време, башата беше взел една книга. Тя се оказа шестата от една много добра поредица. Авторът е Виктор Левашов. След това се зарибих и взех цялата поредица и ... и все още си ги препрочитам. Та имам един лек въпрос. Тъй като като купувах, единствения вариант /и преди време/ беше да се поръча онлайн, тъй като никога нямаше в наличност в книжарниците, бях прочел, че по тези книжлета е направен филм. Книгите са както следва:
1. Форсмажор
2. Да убиеш демократ
3. Провокация
4. Ръката на Москва
5. Двоен капан
6. Ъгъл на атаката
7. Изчезнал безследно

Поредицата се казва "Код на честта". Та запитването ми е ... Някой знае ли как се казва филма. Интересно ми е и наистина искам да знам, а и искам да видя какво е направено по тази, иначе много добра, книга :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

Последна промяна от death4azis на съб яну 16, 2010 9:06 am, променено общо 1 път.

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мерси :) Остава само и да имам рег :) Че моя се е изтрил, а нещо няма свободни места :)
Щях да продължа да питам ... Ама досега не сме намерили това, което искам ... Става въпрос и за книгите на Диабло. Имам ... 3тата, ама иксам да прочета и първите две ;) Ако някой може да ги намери на български ... аз ще му ги върна на англ. :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 16 2010, 10:30) Мерси :) Остава само и да имам рег :) Че моя се е изтрил, а нещо няма свободни места :)
Щях да продължа да питам ... Ама досега не сме намерили това, което искам ... Става въпрос и за книгите на Диабло. Имам ... 3тата, ама иксам да прочета и първите две ;) Ако някой може да ги намери на български ... аз ще му ги върна на англ. :)

Пиши на лично ще ти дам рег ;)

живота е компот и всеки се бори за слива
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Ван Диаблото до колкото си спомням не бяха чак толкова интересни :D Първата от поредицата Star Craft е наистина много хубава :)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Отговори

Върни се в “Off Topic”