Не получих доклад

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
DRAS
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 25, 2009 3:26 pm
Контакти:

Мнение от DRAS »

моя е грешката.. sry.. 10x stan4o
Последна промяна от DRAS на нед яну 17, 2010 1:42 am, променено общо 1 път.
charovna

Мнение от charovna »

DRAS написа:Цитат(DRAS @ Jan 17 2010, 01:37) napadam KaMeHoB.. predi 20 min. На планетата имаше малка флота.. и здраво ресурс.. пускам аз 3 атаки.. първата 500 скаута.. 2рата и третата общо ~50 транспортиора...... и става следната ситуация:
Първата атака стига планетата :crazy_pilot: и си отлита към мойта.. :crazy_pilot: ни доклад ми извади ни корабите му утепах ни нищо.. обаче забележете са кво става..
другите две атаки си пристигат най прилично.... :bravo: :a055: и се трескат в неговата флота.. :dizzy: :dizzy: нали.... резултата е се едно избегал от 4 ти километър се бие челната със товарен влак на БДЖ... :dizzy: та искам да попитам по компетентните от мен лица а именно админите.. :a055: :p140: кога ше оправите булфлита от такива редовни бъгчета.. ако бех на 500к точки и надапах с целата си флота тва би ме отказало да играя повече.. имам късмета че съм с 5к точки и ще продължа.. а също и вие няма да изгубите поредния играч съпортващ играта ви

ПП.. разбирасе като стана цялата тая работа не бях толко спокоен и леко така се изпуснах в ЛС към KaMeHoB(без да обиждам него) който като най редовен човек и "достоен противник" не пропусна да ме докладва... та... тва ми е обяснението за ситуацията.. ако мислите да ме банвате за тва ЛС
Ако обичаш, обясни нормално , човешки къде аджеба ти отлита флотата, стига до там и кво става?? Нищо не разбрах. Дай някакъв доклад, някакво съобщение,ь което ти е излязло, час на атаки, координати.... Абе въобще нещо, каквото и да е нормално, щото ще последва бан, най малко от форума. За коя вселена говориш, с какъв ник си в играта? Ама че безобразна тема!
И такива "редовни" бъгчета в ТАЗИ игра няма!!! Ясно ли е!? Глупости като говориш, няма да впечатлиш нито екипа, нито другите играчи!
Последна промяна от charovna на нед яну 17, 2010 1:03 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Вдигнал си е флотата при първата атака със 500 скаута и я е върнал така че да посрещне другите две атаки които са били само от трансове... транспортьорите ти са умряли още в първия рунд и за това нямаш доклад :) получил си съобщение че всичко е станало прекалено бързо :)

ако се извиниш и пишеш на КаменоВ може да ти даде доклада той като защитник го е получил :)
DRAS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от DRAS »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 17 2010, 01:57) Ако обичаш, обясни нормално , човешки къде аджеба ти отлита флотата, стига до там и кво става?? Нищо не разбрах. Дай някакъв доклад, някакво съобщение,ь което ти е излязло, час на атаки, координати.... Абе въобще нещо, каквото и да е нормално, щото ще последва бан, най малко от форума. За коя вселена говориш, с какъв нвик си в играта? Ама че безобразна тема!
Вселена:2,
acc: DRAS,
нападател : [4:167:6] (DRAS),
нападнат : [4:167:5] (KaMeHoB),
пуснах 3 атаки:
1 атака: 489 скаута.. на планетата [4:167:5] (KaMeHoB), стоеше това: max15 кръстосвача (2 ниво), 21 спийдъра (2 ниво), ~30 транспортиора, ~ 10 рециклатора.................. това е положението 1 минута преди атаката... доклад не изкарах.. нито аз (DRAS) нито (KaMeHoB),
2 атака: ~30 транспортиора......... бяха унищожени от неговата флота[4:167:5] (KaMeHoB), флотата която трябваше да бъде премахната при 1атака!!
3 атака ~15 транспортиора ........ същата ситуация като с 2 атака..
при атаки 2,3 ми изкара доклад.. но аджеба :d докладът който ми трябваше а именно от атака 1 го няма..
възможна причина която е мн вероятна попринцип е да съм върнал флотата.... не съм го правил нямам и причина да съм го правил... нападнатият: [4:167:5] (KaMeHoB), нямаше достатъчна флота та да ме спре.. и не вярваше че имам достатъчна флота с която да сваля горе упоменатите max15 кръстосвача (2 ниво), 21 спийдъра (2 ниво)
Последна промяна от DRAS на нед яну 17, 2010 1:43 am, променено общо 1 път.
DRAS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от DRAS »

ако беше дигнал флотата при първата атака щях да съм зел дори малко ресурс.. с тия скаути... и пак да ми изкара доклад.... не би трябвало да е тва
DRAS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от DRAS »

DRAS написа:Цитат(DRAS @ Jan 17 2010, 02:19) ако беше дигнал флотата при първата атака щях да съм зел дори малко ресурс.. с тия скаути... и пак да ми изкара доклад.... не би трябвало да е тва

или пък не... ? :lol:
charovna

Мнение от charovna »

DRAS написа:Цитат(DRAS @ Jan 17 2010, 02:25) или пък не... ? :lol:
Явно проблемът се е саморазрешил и както обичайно бъга е в задклавиатурното устройство..... Темата приключи без последствия за автора :)
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Първата флота е върната 3 мин преди да достигне целта си. По принцип или не по принцип,следващата ти тема с големи букви във форума, ще ти донесе едномесечно наказание. Бъговете също, ще се стоварят със страшна сила върху акаунта ти.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”