Пич аз НАП никога не съм искал с теб, нито с твоите и си бях твърдо против (особено след битката на Роял по вашия защитник). А още по-малко ми е трябвал. А и ти какво си очаквал? Че ще замажеш очите на 2-3 от нашите с най-големи флоти и през това време ще си летите по другите? И тия 2-3 ще стоят безучастно и ще гледат? Мен ме е яд, че чак в края на рунда те нулира Девилчето! И то пак добре, че си се опитал да контриш Киро, та си прецакал безценния си НАП! Има 2 положения за политика на съюз мен-война или алианс. Второто почтни никога не се е случвало, защото не обичаме методите за победа, които използвате повечето играчи. А тва нап е адската простотия.
А ти "пея", защото темата ти беше доста далеч от обективна и имаше нужда някой да внесе малко яснота по въпроса.
Има много неща, които явно или не разбираш, или не искаш да разбереш .. как да е няма какво да се занимавам да пиша повече. Давайте в същия дух!
До Роял:
Помня момента, в които държахте 6-те позиции и тогава реално не виждах кой може да ви спре. Но това беше колко .. първата една трета от рунда? Един човек не заслужава 1во отборно. А цял отбор .. а реално вие сменихте толкова играчи, такива филми бяха при вас и т.н., че за мен Ламез не беше никакъв отбор, а представляваше Роял и останалите там
Гейм овър. Конгратз ту дъ уинърс