Край на рунд 18 - Вселена Спийд!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LFC
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 25, 2009 4:01 pm
Контакти:

Мнение от LFC »

Хм .. реших да отделя една минута от живота си, за да ти изчета темичката и честно казано не съжалявам, че го сторих. Обаче си изписал една камара излишни неща и още повече глупости наред със съществените такива!!!

Цитирам: "Рундът протичаше по нормалния си ход, но интриги не преставаха да се кладат. И то от небезизвестните No Rulzz, които смятам нямаше и да посмеят да минат 300 000 точки, ако някои обстоятелства не бяха се стекли по този си начин."

Интригите ги започнахте ти и съюзът ти, защото ви грозеше опасност да бъдете разпердушинени в най-кротки срокове. Вие обявихте някакъв измислен "НАП", на който по незнайни за мен причини най-доказаните ни играчи се вързаха. А на мен не ми пукаше за вас, тъй като единственият конкурент за първото място при отборите си беше "Смерш". Да, правилно ме разбирате-"Смерш", а не Ламез(защото 2-ма човека отбор не правят).

Целта ви беше ясна .. да ви оставим да се развивате на спокойствие(войната ви със Ламез съответно си беше прикрит алианс), да извадите знс-тата, да се обедините с водещия отбор и да можем после да ти четем ********** коментари :) Може би някой ти се връзват или дори ти вярват, но истината е съвсем друга!

Грешката на опитните ни играчи беше, че са възпитавани в съвсем други времена и за тях, дори в обикновена игра като тази, съществуват някои морални граници, които не бива да бъдат прекрачвани. Казано иначе-идеалисти са си хората, в което няма нищо лошо. Аз обаче съм на другият полюс. Млад, но с над 10 години опит в гейминг средите. Нагледал съм се на доста неща през годините. Още преди средата на рунда ми бяха ясни крайните класирания в топ 5 на отборите и топ 3 индивидуално. Едиствената ми грешка беше, че не очаквах Робърс да стигнат до третото място. А те и нямаше да стигнат ако другите отбори играеха. Но да не се отклонявам от темата ..

Тук е момента да задам един въпрос към автора на темата. Какво за теб означава границата от 300 000 точки ? Защото за мен не означаваше абсолютно нищо. цялата свелена ми светеше в бяло с изключение на Роял. За който знаех, че няма интерес да ми лети, защото все още си имаше някакви други неща, за които да мисли. А и да ми литне кво ? Знаех, че никой от вас няма абсолютно никакъв шанс да удари Хардкор, Девила, Атос, Уолзз(Запек), Меделин и Нуклиър(моя милост) по време на рунда, та никога не са ни плашели някакви си граници :) Виж ако на вас ви се е прихождало до ВЦ-то .. това е съвсем друго нещо!

А сега ще ти обясня и защо не взехме рунда (тъй като всеки разумен човек е преценил, че ние бяхме най-добрият отбор). Нормално си играехме 5-6-7 човечета, които се знаем от доста време. Но изминалият рунд започнахме с една камара нови хора. Някои се справиха, други-не. Факта е, че ако играехме цял рунд в състав от 5-6 човека както Ламез и ФД, то пак нямаше да имате никакъв шанс. И тук ще се повторя-Защото 2 човека отбор не правят!!! А ФД не ги броя за никакъв отбор(те са банда продажни ***** .. но ти това най-добре го знаеш) :)

Аз се забавлявах откъм спам с колегите от Но Рулз, но откъм игрови план рунда си беше 85% скука и 15% игра :) вие го направихте такъв рунда. Вие с вашите простотии убихте желанието за игра на повечето стойностни играчи(които не бяха никак много)! Казано иначе защо да си давам зор и да не спя нощем след като ми е ясно, че няма да взема рънда отборно. Защото мен отборната класация ме мотивира да цъкам. И тъй като много от вас са си соло играчи, то не очаквам да ме разберете :)

И все пак ще поздравя Роял за първото място! Заслужи си го. Но не мога да го подравя за другото първо място :) Факт е, че и той скучаеше през по-голямата част на рунда. Както повечето от нас.

И не на последно място искам да поздравя авторът на темата :) страхотни финтове пич! Жалко, че моралните прегради на съотборниците ми не ми позволиха да те накарам да си говориш сам! Защото аз съм възпитан да се държа според хората и ситуациите, а не воден от сляп идеализъм! Знам в какво време живея и което е по-важно .. в каква държава живея, за да знам как да се справям с разни интриганти и тем подобни .. айде ще си спестя края на мислите, че ще изляза доста от добрия тон :)

Съжалявам, че изгубих 3 месеца ей така .. кажи речи напразно и се надявам ако играя в някой следващ рунд ти и разни такива пичове като тебе да ги няма, че само ни убиват тръпката и желанието(ако им позволим) !!!

Но Рулз в този момент не съществува официално, тъй като лидерът ни и още няколко ценни играча преустановиха участието си в играта(личният живот преди всичко)! Но ние сме някъде там :) така че се пазете, защото другият път прошка няма да има :)
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

уау някакви идиоти да пишат тема обзор на рунда ... на къде отива тази игра :(

ЕДИТ : летален рунд не се печели със схеми ами с измами
Последна промяна от popi на съб яну 16, 2010 3:52 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

popi написа:Цитат(popi @ Jan 16 2010, 17:46) уау някакви идиоти да пишат тема обзор на рунда ... на къде отива тази игра :(

ЕДИТ : летален рунд не се печели със схеми ами с измами

схемата винаги е била ид измама.съжалявам но е факт
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

пф .. че всеки един може да напише обзор на рунда . 100 играча, 100 гледни точки, като не щеш да четеш .. ами има лесно - не чети ;) чакай "про"-тата да ти направят обзор на рунда - нищо че 80 % е въображение ..

"ай сиктир"
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Kolma_Pushi написа:QUOTE (Kolma_Pushi @ Jan 15 2010, 15:58) ..отстрани изглеждаше по друг начин. Колкото и да се опитвах да го пиша като "разказвача" ..явно не съм успял
В крайна сметка взех участие в рунда и тук там си личи лично отношение. :a078:
Да прав си, личи си ..иначе горе долу е добре като за кратко резюме.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
Kolma_Pushi
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
Контакти:

Мнение от Kolma_Pushi »

?
Последна промяна от Kolma_Pushi на съб яну 16, 2010 6:26 pm, променено общо 1 път.
...a ritual disgrace..Marrakech adventure..
Потребителски аватар
Kolma_Pushi
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Kolma_Pushi »

LFC написа:QUOTE (LFC @ Jan 16 2010, 16:31) Интригите ги започнахте ти и съюзът ти, защото ви грозеше опасност да бъдете разпердушинени в най-кротки срокове. Вие обявихте някакъв измислен "НАП", на който по незнайни за мен причини най-доказаните ни играчи се вързаха. А на мен не ми пукаше за вас, тъй като единственият конкурент за първото място при отборите си беше "Смерш". Да, правилно ме разбирате-"Смерш", а не Ламез(защото 2-ма човека отбор не правят).

Целта ви беше ясна .. да ви оставим да се развивате на спокойствие(войната ви със Ламез съответно си беше прикрит алианс), да извадите знс-тата, да се обедините с водещия отбор и да можем после да ти четем ********** коментари :) Може би някой ти се връзват или дори ти вярват, но истината е съвсем друга!

Тук е момента да задам един въпрос към автора на темата. Какво за теб означава границата от 300 000 точки ? Защото за мен не означаваше абсолютно нищо. цялата свелена ми светеше в бяло с изключение на Роял. За който знаех, че няма интерес да ми лети, защото все още си имаше някакви други неща, за които да мисли. А и да ми литне кво ? Знаех, че никой от вас няма абсолютно никакъв шанс да удари Хардкор, Девила, Атос, Уолзз(Запек), Меделин и Нуклиър(моя милост) по време на рунда, та никога не са ни плашели някакви си граници :) Виж ако на вас ви се е прихождало до ВЦ-то .. това е съвсем друго нещо!

А сега ще ти обясня и защо не взехме рунда (тъй като всеки разумен човек е преценил, че ние бяхме най-добрият отбор). Нормално си играехме 5-6-7 човечета, които се знаем от доста време. Но изминалият рунд започнахме с една камара нови хора. Някои се справиха, други-не. Факта е, че ако играехме цял рунд в състав от 5-6 човека както Ламез и ФД, то пак нямаше да имате никакъв шанс. И тук ще се повторя-Защото 2 човека отбор не правят!!! А ФД не ги броя за никакъв отбор(те са банда продажни ***** .. но ти това най-добре го знаеш) :)

Аз се забавлявах откъм спам с колегите от Но Рулз, но откъм игрови план рунда си беше 85% скука и 15% игра :) вие го направихте такъв рунда. Вие с вашите простотии убихте желанието за игра на повечето стойностни играчи(които не бяха никак много)! Казано иначе защо да си давам зор и да не спя нощем след като ми е ясно, че няма да взема рънда отборно. Защото мен отборната класация ме мотивира да цъкам. И тъй като много от вас са си соло играчи, то не очаквам да ме разберете :)

И не на последно място искам да поздравя авторът на темата :) страхотни финтове пич! Жалко, че моралните прегради на съотборниците ми не ми позволиха да те накарам да си говориш сам! Защото аз съм възпитан да се държа според хората и ситуациите, а не воден от сляп идеализъм! Знам в какво време живея и което е по-важно .. в каква държава живея, за да знам как да се справям с разни интриганти и тем подобни .. айде ще си спестя края на мислите, че ще изляза доста от добрия тон :)

...Сигурно имам право да се защитя, тъй като основното, което забелязвам в поста ти е изключителната хранилка по мой адрес и адрес на съюза ми..

Човеко, рунда продължава 3 месеца..мненията и стратегиите се менят постоянно. В началото беше едно..в средата на рунда беше друго а на края му - трето. Замисли се малко! НАП-а, за който говориш - ПОЛУЧАВАЛ ЛИ СИ НЯКОГА СЪОБЩЕНИЕ ОТ МЕН, че искам НАП с теб ? Имах НАП с отделни хора от съюза ти...През цялото време го спазвах. Ако бяхте ми върнали НАП, когато го обявих официално - защото вие не го направихте, Хардкор ми каза, че той ще го спазва, но за ВАС - останалите не отговаря. Ако бяхте ми отговорили със същото, тогава щеше да е различно - не ме устройваше аз да съм защитен, а мойте съюзници - не. Нито веднъж не съм те питал теб "що ме нападаш, като имаме нап!", да не ти казвам, че аз лично многократно съм ти крал планетите. С Меделин си имах приказка през целия рунд, затова не сме се нападали. С недко също. Какъв ви е проблема бе хора?

Кое е продажно? Само защото моя съюз остана без хора и по някакво стечение на обстоятелствата румънците и уайнот се отказаха Lamez също остана без хора..решихме да се обединим? Там ли е проблема? Ако искаш да бяхме в НАП ние, вие и СМЕРШ срещу 2-мата играчи от ламез ! Това ли щеше да ти е интересния рунд? Ми няма начин.

Написал ли съм ти, че No`Rulzz направихте един от най-добрите си рундове? Написал съм ти го. Какво ми пееш тогава? За какво продължаваш да се заяждаш с мен? Мислиш ли, че съм знаел, че ще играя в един съюз с Роял, когато ви предложих да се обединим срещу него? Просто стечение на обстоятелствата..шанс.
Продължавай с лошо..дано някой рунд няма никакви други играчи освен No`Rulzz в целия спийд. Тогава сигурно ще си доволен. Да ви имам проблемите. "Интриги" има и в световното по футбол..ти искаш в някаква си тийн онлайн игричка да ги няма. Еми сбъркал си рейса, пич. ~
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Мислих да не се меся, ама ще се наложи.
Значи няколко неща, в които съм сигурен, че щеше да бъдат така при други обстоятелства:
Ако диос не се бе изтрил, ако уайнот не си бе дал акаунта, ако двамата румънци не се бяха изложили, да се разбият в Данте... то...
FD нямаше да съществува, но не защото щяха да дойдат при нас...
Нямаше да играя в съюз с Лост, Майлс, х2о и аетелфирт.
Девилчето отдавна щеше да бъде с увиснал флот. И не само той.

Но...

Диос се изтри, уайнот си даде акаунта, слипнота се изложи, румънците се разбиха...
а отчаяните мерки, водят до отчаяни действия...
тогава ние се чудехме как да запазим цялостта на съюза. От съюз, който държеше първите 6 позиции в индивидуалната класаци, се превърнахме в такъв, който държи първите 2... и 4 човека в мод...
Така прекарахме няколко дни, докато не получих предолжение от Лост. Обясниха ми, че имат звезди с дедлайн. А чуждестранните акаунти при тях, също строят такива. Щяло да имаме полза от тях срещу Ноу Рулз, и не само срещу тях. Обясниха ми и, че има акаунти в Ноу Рулз, по които не могат да летят.
Тогава говорих с психараа - единствения човек от съюза, който бе активен. След кратък размисъл той бе съгласен. И така те дойдоха при нас.

P.S.: LFC, може да звучи пристрастно, субективно.. но.. мисля, че заслужихме 1вото съюзно място. Все пак трябваше да се възнагради труда ми, че успях за една кратка част от рунда да събера съюза, от типичния му състав. Макар и да се разпадна, както вече споменах държахме 1вите 6 позиции. И щеше да е пълен резил, ако не бяхме задържали позицията си.
Последна промяна от RoYaL на съб яну 16, 2010 6:41 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Kolma_Pushi
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Kolma_Pushi »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jan 16 2010, 19:34) Обясниха ми и, че има акаунти в Ноу Рулз, по които не могат да летят.

сещаш ли се ?
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Мен ме интересува провинението на инекто и как тъй рояла и уайнота останаха сухи?И освен това да кажа ,че но рулз са големи глупаци, ше ме извиняват, но рояла последните 10 дена влиза6е по 1 път на 24 4аса в акаунта си,един път даже 2 дена беше офф...Що се предавате преди края на рунда не ми стана ясно?А тоав ,че рояла успява почти винаги да извлече най-доброто от ситуацията в даден рунд според целите които си е задал съм го видял много пъти.Може и да спомене колко планети бутна отев черноработника и как бягаха като дявол от тамян от него но рулзите.
Последна промяна от seazar на съб яну 16, 2010 7:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”