Цитирам: "Рундът протичаше по нормалния си ход, но интриги не преставаха да се кладат. И то от небезизвестните No Rulzz, които смятам нямаше и да посмеят да минат 300 000 точки, ако някои обстоятелства не бяха се стекли по този си начин."
Интригите ги започнахте ти и съюзът ти, защото ви грозеше опасност да бъдете разпердушинени в най-кротки срокове. Вие обявихте някакъв измислен "НАП", на който по незнайни за мен причини най-доказаните ни играчи се вързаха. А на мен не ми пукаше за вас, тъй като единственият конкурент за първото място при отборите си беше "Смерш". Да, правилно ме разбирате-"Смерш", а не Ламез(защото 2-ма човека отбор не правят).
Целта ви беше ясна .. да ви оставим да се развивате на спокойствие(войната ви със Ламез съответно си беше прикрит алианс), да извадите знс-тата, да се обедините с водещия отбор и да можем после да ти четем ********** коментари
Грешката на опитните ни играчи беше, че са възпитавани в съвсем други времена и за тях, дори в обикновена игра като тази, съществуват някои морални граници, които не бива да бъдат прекрачвани. Казано иначе-идеалисти са си хората, в което няма нищо лошо. Аз обаче съм на другият полюс. Млад, но с над 10 години опит в гейминг средите. Нагледал съм се на доста неща през годините. Още преди средата на рунда ми бяха ясни крайните класирания в топ 5 на отборите и топ 3 индивидуално. Едиствената ми грешка беше, че не очаквах Робърс да стигнат до третото място. А те и нямаше да стигнат ако другите отбори играеха. Но да не се отклонявам от темата ..
Тук е момента да задам един въпрос към автора на темата. Какво за теб означава границата от 300 000 точки ? Защото за мен не означаваше абсолютно нищо. цялата свелена ми светеше в бяло с изключение на Роял. За който знаех, че няма интерес да ми лети, защото все още си имаше някакви други неща, за които да мисли. А и да ми литне кво ? Знаех, че никой от вас няма абсолютно никакъв шанс да удари Хардкор, Девила, Атос, Уолзз(Запек), Меделин и Нуклиър(моя милост) по време на рунда, та никога не са ни плашели някакви си граници
А сега ще ти обясня и защо не взехме рунда (тъй като всеки разумен човек е преценил, че ние бяхме най-добрият отбор). Нормално си играехме 5-6-7 човечета, които се знаем от доста време. Но изминалият рунд започнахме с една камара нови хора. Някои се справиха, други-не. Факта е, че ако играехме цял рунд в състав от 5-6 човека както Ламез и ФД, то пак нямаше да имате никакъв шанс. И тук ще се повторя-Защото 2 човека отбор не правят!!! А ФД не ги броя за никакъв отбор(те са банда продажни ***** .. но ти това най-добре го знаеш)
Аз се забавлявах откъм спам с колегите от Но Рулз, но откъм игрови план рунда си беше 85% скука и 15% игра
И все пак ще поздравя Роял за първото място! Заслужи си го. Но не мога да го подравя за другото първо място
И не на последно място искам да поздравя авторът на темата
Съжалявам, че изгубих 3 месеца ей така .. кажи речи напразно и се надявам ако играя в някой следващ рунд ти и разни такива пичове като тебе да ги няма, че само ни убиват тръпката и желанието(ако им позволим) !!!
Но Рулз в този момент не съществува официално, тъй като лидерът ни и още няколко ценни играча преустановиха участието си в играта(личният живот преди всичко)! Но ние сме някъде там