"Базова" или "Ускорена" да бъде другата вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

1-во извинявам се че пускам анкета подобна на вече съществуващата....
но в онази тема стана манджа с грозде :) има и предложения и гласуване, въпреки че следя темата не мога да разбера играчите (или поне тези които посещават форума) каква вселена предпочитат.

за това пускам анкета с еднозначен отговори:
Базов - Както е добива в 1-ва вселена в момента и както беше няколко години във повечето вселени
Ускорен - Добив по висок от този който е в момента във наскоро рестартираната 2-ра вселена

мисля че правилата и промените ще паснат по добре ако знаем скороста на вселената за да може да направим някакви смислени предложения ;)

П.С. Писал съм добив, но то е ясно че ако ще има ускорение то ще важи и за строежа на кораби и сгради както и за времето за проучвания

предлагам край на гласуването да е 20 Януари 2010г със обявяването на края на Вселена-1 (понеже не е обявена дата за край на спида), по време да дед мача да може да се направят и тестват новите правила и промени...
Последна промяна от stan4o на вт яну 12, 2010 11:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

гласувах с ускорен.Защото в момента във 2-ра се строи по-бързо от колкото във спиида или така ми се струва само :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

каква ще е разликата между "новата ускорена 1-ва" и 2-ра ?
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

А какво е общото между Първа и Спийд ? Като... нищо ? Тогава защо ги обединявате ? Втора нали е нормална - дайте нея да я прекръстим.
So we crawl.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

QUOTE А какво е общото между Първа и Спийд ?[/quote]
и двете са "по-бавни" от втора

QUOTE Като... нищо ? Тогава защо ги обединявате ?[/quote]

така е казал шефа

QUOTE Втора нали е нормална - дайте нея да я прекръстим.[/quote]

не е нормална тя е ускорена

QUOTE Базов - Както е добива в 1-ва вселена в момента и както беше няколко години във повечето вселени
Ускорен - Добив по висок от този който е в момента във наскоро рестартираната 2-ра вселена[/quote]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Еми тогава след следващия рес Втора отново да е с базов добив. Все пак това е SPEED, нормално тя да е бързата вселена.
So we crawl.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Мисля че е крайно време да се промени понятието "базов" направете базовия х3 примерно 60/30 нали сега е 20/10 и готово и тва ще бъде новата база
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

нови играчи с базова вселена не можете да привлечете.. но там играят старите кучета, трябва да има и от двете крайности ..
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

аз от опита си в играта който разбира се не е толкова голям,съм забелязал че най-готините хора по принцип играят в спийда!
charovna

Мнение от charovna »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jan 12 2010, 22:20) аз от опита си в играта който разбира се не е толкова голям,съм забелязал че най-готините хора по принцип играят в спийда!
Тепърва ще видиш къде играят най- готините хора ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”