Едно предложение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

искаме си старата игра със старите правила без раси всички с рециклатори и да няма борси мотивации и куп други излагации.да няма специалности изобщо една изчистена версия на биткаджийска игра.ако не съм прав халал
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

bundy написа:Цитат(bundy @ Jan 8 2010, 00:14) Съгласен съм с 1-вата половина на поста.Ако се запази коефицент 3 както беше сега в спийда и коефицента за атака не включва бойните точки,а само от ресурсните,ще е много по-динамично според мен.Сега се натрупват супер много кухи точки :( .А за 2-рата половина на поста,мисля че бойната система си е добре
изобщо не е добре новата система за битки.ще се обоснова максимално.скъпи мой като играч аз искам да казвам как и по-какво да ми стреля флота а не да се дели на групи и 1 рунд цялата ми бойна флота да стреля по сонда или колонизатор понеже те са най-голямата заплаха в битка.когато си на бойното поле моето дете целта ти е да се справиш с най-силните кораби на противника а не да стреляш в празното галактическо пространство.това ясно ли е?
тази система за битки облагодетелства тези които не могат да играят.пак ще ти обясня защо.така когато в началния етап на играта излезе колонизатор от коработо а ти си пуснал атака примерно със 65 скаута а противника има 40 сега сложи в калкулатора тези флоти плюс няколко сонди на защитника и кажи сбогом на твоята флота .виж пак в симулатора какво става когато вкараш колонизатори в битката срещу знс и пак ми кажи че системата за битки е добра .ако ме питаш мене твърдя че е пълна боза на това отгоре вкисната
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

По отношение на бизнеса и всичко свързано с това, едва ли може да се говори с теб, my lady .Факта че разглеждаш платените услуги като преимущество за ползващите ги, а не по правилния начин, като ЕДИНСТВЕН източник на приходи, а от там и път за оцеляване на тази игра показва че си на грешна платформа, но не желая да обсъждам това.
Всяко бъдещо решение трябва да бъде ориентирано така, щото приходите да се увеличат, а от там и шансовете на Булфлийт да продължи съществуванието си - това едва ли има смисъл да се обсъжда.

По темата. Категорично ЗА съм да има бавна и бърза вселена и ще поясня защо. В бавната вселена има повече труд, а от там и повече възможни комбинации, поне според мен, а и предвид факта че сериозен процент от малкото останали верни на Булфлийт играчи са работещи хора, с малко свободно време, евентуалната бавна вселена ще бъде все по-предпочитана в бъдеще.

Спийд винаги е била бърза вселена и си мисля че ако ще променяте една от двете вселени, то е по-добре да е втора вселена.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
charovna

Мнение от charovna »

Kashmir написа:Цитат(Kashmir @ Jan 8 2010, 12:07) По отношение на бизнеса и всичко свързано с това, едва ли може да се говори с теб, my lady .Факта че разглеждаш платените услуги като преимущество за ползващите ги, а не по правилния начин, като ЕДИНСТВЕН източник на приходи, а от там и път за оцеляване на тази игра показва че си на грешна платформа, но не желая да обсъждам това.
При фактите на главоломно намаляване на играещите играта, едва ли най- правилния подход е да се опитваме да дерем малко останалите. Но, прав си, аз от бизнес не разбирам ;)
TheMonster
Редник (Private)
Регистриран: пет дек 11, 2009 5:34 pm
Контакти:

Мнение от TheMonster »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Jan 7 2010, 23:33) ОК. За какво е пусната тая тема изобщо? То е ясно че щом останаха две вселени, ще бъдат първа и втора. Логично. На кой му е притрябвало да са СПИЙД И ДВЕ, имената, при положение, че няма други вселени. Както и да ги кръстите на играчите им е все тая, стига да играят при условията, при които са се регистрирали. Втора вселена започна преди няколко дни, Спийд ПРИКЛЮЧВА скоро. Логично е след като ще има бърза и бавна вселена Спийд да стане бавната и да си смени името /ако искате я кръстете и phlegmatic, на кой му пука. Играчите играят заради правилата и условията, не заради името/ , а 2 да си остане бързата. Или трябва пак да има прецакани? Защото на някой така му е кеф , примерно....
Абе на теб пък как всичко ти е ясно? Според мен админите още не са решили какво ще става, пък за теб всичко е ясно? Как става така?
Ако на теб не ти пука каде и при какви усовия ще играеш, на някой ни пука! Не говори от името на всичи! Голям логик се извъди тц тц тц..... логично било спийд-а да е бавната и каде точно е логиката? Ти думичката speed знаеш ли как се превежда на български, защото от превода и няма логика да е бавна?! Ако не вярваш провери в речника :74: . Като почнете ей така да говорите от името на всички..... :mad:

За какво била пусната темата - ами трява да е пусната, защото подобно нещо трябва да се обсъди с нас играчите, все пак ние я играем тая игра и ние наливаме пари в нея от които тя съществува все още!

Полека с тона!

Последна промяна от TheMonster на пет яну 08, 2010 5:58 pm, променено общо 1 път.

Изтрити планети: 3188
Изтрит акаунт: 49015
Благодарим ви, че взехте участие в нашата игра!
jechko
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 08, 2010 5:27 pm
Контакти:

Мнение от jechko »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jan 8 2010, 06:23) искаме си старата игра със старите правила без раси всички с рециклатори и да няма борси мотивации и куп други излагации.да няма специалности изобщо една изчистена версия на биткаджийска игра.ако не съм прав халал

И аз така искам да е. И да се казва Вселена 1
Последна промяна от jechko на пет яну 08, 2010 5:45 pm, променено общо 1 път.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

TheMonster написа:Цитат(TheMonster @ Jan 8 2010, 16:47) Абе на теб пък как всичко ти е ясно? Според мен админите още не са решили какво ще става, пък за теб всичко е ясно? Как става така?
Ако на теб не ти пука каде и при какви усовия ще играеш, на някой ни пука! Не говори от името на всичи! Голям логик се извъди тц тц тц..... логично било спийд-а да е бавната и каде точно е логиката? Ти думичката speed знаеш ли как се превежда на български, защото от превода и няма логика да е бавна?! Ако не вярваш провери в речника :74: . Като почнете ей така да говорите от името на всички..... :mad:

За какво била пусната темата - ами трява да е пусната, защото подобно нещо трябва да се обсъди с нас играчите, все пак ние я играем тая игра и ние наливаме пари в нея от които тя съществува все още!
Като за начало - с тоя тон говори на майка си, жена си , гаджето си или ддз кой. Не на мен! И ДА - ясно ми е! Очевидно малко повече, отколкото на теб. И следващия път, когато решиш да ми отговаряш, прочети постовете ми няколко пъти, ако се налага, защото от 1 четене явно не схващаш за какво иде реч. Говоря от собствено име. Даже е споменато в постовете ми, ама то иска четене И РАЗБИРАНЕ, че то и само с четене не става. В твоя случай е ОЧЕВАДНО.
Последна промяна от steff1 на пет яну 08, 2010 5:56 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Аз съм за:една по бърза вселена за слабаците и една нормална за по-можещите.Но ако е чак с базови нива, 90% от хората ще играят в бързата..така, че незнам точно как я мислите.
едно въпросче-кои ще са админи на бъдещата вселена спийд/1 ?
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 8 2010, 12:35) При фактите на главоломно намаляване на играещите играта, едва ли най- правилния подход е да се опитваме да дерем малко останалите. Но, прав си, аз от бизнес не разбирам ;)
чаровна как така докато играта беше без раси мотивации и други щуротии се пръскаше по шевовете от играчи и как след промените като борса.нотивация пиратски полет и в комплект с новата система за битки играта буквално умря а?аз също не разбирам но зняам със сигурност 4е когато атакувам искам да знам дали ще съм победител а не скапания компютър да ми прави импотентна флотата която е 2 пъти по силна или пък да я направи супер чук когато съм слаб.тея промени изядоха главата на булфа плазми мазми всичко това дразни.
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

просто беше първата , интересно империя онлайн докъде я докараха :р предполагам са с доста повече играчи :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”