Едно предложение
- Kashmir
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
- Контакти:
Днес писах по въпроса в друга тема - беше ми отговорено, че спирането на вселена 1 било плод на "задълбочено" проучване. Съдейки по темата тук, просто няма такова проучване. Вселена 1 трябва да остане, както и Спийд. Приходите намаляха заради масата несполучливи ограничения в платените услуги и някой блондински нововъведения в играта. Не смятам за пореден път да пиша какво имам предвид - ненавиждам уморителните за мен "дебати", при условие че никой не чува по-разумние предложения. Все пак, ако някой иска да ме чуе, не е трудно да ме намери, на драго сърце бих помогнал с каквото мога. Искам да бъда разбран ясно - подбудите ми са абсолютно чисти! Смятам че тази игра заслужава да оцелее, най-вече заради това, че все още я играт свестни хора!
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
- shadow9502
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 15, 2009 11:08 pm
- Контакти:
Немисля че требва да е 1месецMo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jan 7 2010, 17:18) Моето предложение е вселена спеед да си остане така. само ,че рунда да е 1 месец
Моето мнение , е че по добре да се смени името от колкото спеед да се преправи кат 1ва
"Няма отбор в света, който да губи с 0:4 и феновете да пеят „[color=#0000FF]Левски, обичаме те[/color]”
Аз плаках със сълзи, това е нещо велико." добави Папазов
Аз плаках със сълзи, това е нещо велико." добави Папазов
-
TheMonster
- Редник (Private)
- Регистриран: пет дек 11, 2009 5:34 pm
- Контакти:
Ха и каде е смисъла и логиката да се сменя името ?shadow9502 написа:Цитат(shadow9502 @ Jan 7 2010, 19:41) Немисля че требва да е 1месецтакаде много кратко и нема голема интрига
![]()
Моето мнение , е че по добре да се смени името от колкото спеед да се преправи кат 1ва![]()
Изтрити планети: 3188
Изтрит акаунт: 49015
Благодарим ви, че взехте участие в нашата игра!
-
charovna
Извинявай, но двете теми нямат абсолютно нищо общо. Това, което ти отговори freeico днес си е точно така и най- вече е решение на собственика на играта. Принципно дискусия за това дали да има 3 вселени или 2, няма. Предложението ми по темата е конкретно и не е свързано с Вселена 1 по никакъв начин, освен имената. Породено е от желанието на някои играчи да има бърза и бавна вселена и избор между тях. Не бъркайте базови времена и добив с ретро вселената в момента. Това беше един реверанс към старите играчи и нищо повече преди да се затвори въпросната. Относно платените услуги, не виждам нищо лошо в ограничаването им. Така или иначе играчите, които си плащат имат преимущество. А на пазара има предостатъчно прескъпи игри, които малко хора биха могли да си позволят. Говоря за играещите тук. Както каза някой, това и е хубавото на тази игра, че е обикновена, сравнително лесна, евтина. Не приемайте затварянето на Вселена 1 и 3 като поражение и го давайте мало по- спокойноKashmir написа:Цитат(Kashmir @ Jan 7 2010, 21:30) Днес писах по въпроса в друга тема - беше ми отговорено, че спирането на вселена 1 било плод на "задълбочено" проучване. Съдейки по темата тук, просто няма такова проучване. Вселена 1 трябва да остане, както и Спийд. Приходите намаляха заради масата несполучливи ограничения в платените услуги и някой блондински нововъведения в играта. Не смятам за пореден път да пиша какво имам предвид - ненавиждам уморителните за мен "дебати", при условие че никой не чува по-разумние предложения. Все пак, ако някой иска да ме чуе, не е трудно да ме намери, на драго сърце бих помогнал с каквото мога. Искам да бъда разбран ясно - подбудите ми са абсолютно чисти! Смятам че тази игра заслужава да оцелее, най-вече заради това, че все още я играт свестни хора!
А относно намаляването на приходите, това е простата схема на един обикновен пазарен закон, а именно намаляването на естествения интерес на ограничената група потребители поради това, че няма иновации.
Последна промяна от charovna на чет яну 07, 2010 9:08 pm, променено общо 1 път.
Гласувах Не, защото според мен не името на вселената или добива определя успеха на играта и смятам че има други проблеми които възникнаха с някои нововъведения. Много хора според мен се отказаха заради тоя коефициент по статистически точки, защото той премахна един от начините на игра а именно боен акаунт без мини.
Най-много ми харесваше да играя с 0 ниво мини и пак си имаше хора от които да трябва да се пазя защото коефициента за атака беше 2.5-2.0 в зависимост от ресурсните точки. Аз така и не разбрах защо беше променено това и то във всички вселени. Не ми харесва когато всяка проведена битка ми вкарва кухи точки при определяне на коефициента за всяка следваща атака. И не ми пука дали бойните точки ще участват в класирането накрая или са само за украса.
Другото което не ми харесва е новата бойна система. Щом ще е от типа камък/лист/ножица трябва и скоростите на корабите да се поизравнят. Сега например на всеки му е ясно че кръстосвача е по-добър кораб от бойния кораб, а като сложим отгоре че е и с 50% по-бърз и то какво станало - всички играят пак с кръстосвачите и пак няма никакво разнообразие. Говоря за средностатистическия играч, който си избира един вид кораб и играе с него, а не за "топаджиите".
Така че, за тези неща трябва да има анкети според мен, а не как да се казва някоя си вселена.
Най-много ми харесваше да играя с 0 ниво мини и пак си имаше хора от които да трябва да се пазя защото коефициента за атака беше 2.5-2.0 в зависимост от ресурсните точки. Аз така и не разбрах защо беше променено това и то във всички вселени. Не ми харесва когато всяка проведена битка ми вкарва кухи точки при определяне на коефициента за всяка следваща атака. И не ми пука дали бойните точки ще участват в класирането накрая или са само за украса.
Другото което не ми харесва е новата бойна система. Щом ще е от типа камък/лист/ножица трябва и скоростите на корабите да се поизравнят. Сега например на всеки му е ясно че кръстосвача е по-добър кораб от бойния кораб, а като сложим отгоре че е и с 50% по-бърз и то какво станало - всички играят пак с кръстосвачите и пак няма никакво разнообразие. Говоря за средностатистическия играч, който си избира един вид кораб и играе с него, а не за "топаджиите".
Така че, за тези неща трябва да има анкети според мен, а не как да се казва някоя си вселена.
Съгласен съм с 1-вата половина на поста.Ако се запази коефицент 3 както беше сега в спийда и коефицента за атака не включва бойните точки,а само от ресурсните,ще е много по-динамично според мен.Сега се натрупват супер много кухи точкиhriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 7 2010, 22:43) Гласувах Не, защото според мен не името на вселената или добива определя успеха на играта и смятам че има други проблеми които възникнаха с някои нововъведения. Много хора според мен се отказаха заради тоя коефициент по статистически точки, защото той премахна един от начините на игра а именно боен акаунт без мини.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
ОК. За какво е пусната тая тема изобщо? То е ясно че щом останаха две вселени, ще бъдат първа и втора. Логично. На кой му е притрябвало да са СПИЙД И ДВЕ, имената, при положение, че няма други вселени. Както и да ги кръстите на играчите им е все тая, стига да играят при условията, при които са се регистрирали. Втора вселена започна преди няколко дни, Спийд ПРИКЛЮЧВА скоро. Логично е след като ще има бърза и бавна вселена Спийд да стане бавната и да си смени името /ако искате я кръстете и phlegmatic, на кой му пука. Играчите играят заради правилата и условията, не заради името/ , а 2 да си остане бързата. Или трябва пак да има прецакани? Защото на някой така му е кеф , примерно....charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 7 2010, 22:01) Извинявай, но двете теми нямат абсолютно нищо общо. Това, което ти отговори freeico днес си е точно така и най- вече е решение на собственика на играта. Принципно дискусия за това дали да има 3 вселени или 2, няма. Предложението ми по темата е конкретно и не е свързано с Вселена 1 по никакъв начин, освен имената. Породено е от желанието на някои играчи да има бърза и бавна вселена и избор между тях. Не бъркайте базови времена и добив с ретро вселената в момента. Това беше един реверанс към старите играчи и нищо повече преди да се затвори въпросната. Относно платените услуги, не виждам нищо лошо в ограничаването им. Така или иначе играчите, които си плащат имат преимущество. А на пазара има предостатъчно прескъпи игри, които малко хора биха могли да си позволят. Говоря за играещите тук. Както каза някой, това и е хубавото на тази игра, че е обикновена, сравнително лесна, евтина. Не приемайте затварянето на Вселена 1 и 3 като поражение и го давайте мало по- спокойно![]()
А относно намаляването на приходите, това е простата схема на един обикновен пазарен закон, а именно намаляването на естествения интерес на ограничената група потребители поради това, че няма иновации.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
През последните си месеци, прекарани в играта, останах с впечатлението, че масата харесват Детмач (ускорените) режими. От наблюденията си вътре в играта. И повече им стиска да летят, и т.н.
Последна промяна от LoaD на пет яну 08, 2010 12:50 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
Друг вариант-спийд да е малко по-бърза от Втора(все пак името и е SPEED)...
Малко нововъведения също ще освежат играта и ще привлекат нови играчи!!!Идеята с премийни нанокредити във Втора е ОТЛИЧНА-може да се добавят още такива награди за различни постижения,така играчите ще имат по-голям интерес да играят.Това със сигурност ще привлече нови попълнения.Също така доста новаци не могат да влязат в час с правилата и механиката на играта и се отказват(Всъщност по последното едва ли може да се направи нещо)....
Малко нововъведения също ще освежат играта и ще привлекат нови играчи!!!Идеята с премийни нанокредити във Втора е ОТЛИЧНА-може да се добавят още такива награди за различни постижения,така играчите ще имат по-голям интерес да играят.Това със сигурност ще привлече нови попълнения.Също така доста новаци не могат да влязат в час с правилата и механиката на играта и се отказват(Всъщност по последното едва ли може да се направи нещо)....
Последна промяна от death4azis на пет яну 08, 2010 1:07 am, променено общо 1 път.
живота е компот и всеки се бори за слива
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Да и това е вариант, макар че иглежда малко тъпо да има базови стойности на каквото и да е, ама да няма вселена, която се играе "на база". Не ми се мисли кокво ще се обяснява на новите играчи? Или някой ще се заеме да променя "хелпа"?!death4azis написа:Цитат(death4azis @ Jan 8 2010, 01:56) Друг вариант-спийд да е малко по-бърза от Втора(все пак името и е SPEED)...
Просто според мен тая тема е пълна безсмислица. При наличието на току-що започнала вселена - Вселена 2, която е ускорена, в сравнение с базата" и наличието на вселена, която и се очаква края скоро - най-логичното е да бъдат променени условията за новия рунд на тая която ще завършва.... И при положение, че в момента няма вселена, която се играе на база...кво повече да обяснявам. Друг вариант е да се промени базата
Последна промяна от steff1 на пет яну 08, 2010 1:11 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]