Метъл или чалга.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

seazar написа:Цитат(seazar @ Dec 31 2009, 01:12) ей ще падна от смях //то отдавна няма чалга..сега е поп фолк...даже подлагам под съмнение дали повечето хора дет пишат тук са слушали мазната циганска 4алгия...после вече се мина на по лекия вариант както каза доко-доко кебашиско...и т.н...и все пак както и да еволюира и каквито и имена да сменя-няма толкова дразнеща музика при положение ,че просто се чува отвсякъде и няма отърване..метала поне никъде не го слушам и ми е добре..само като отскоча до "село" да свърша някоя работа и като чуя магаретата и се сещам за тая "музика"
Nothing else matters-това е единственото което става да се слуша плюс още 2-3 балади пак на металика и няколко песни на линкин парк...такива променлив ток/прав ток-хахаха. дърти изкуфели маоумници, че и турне правят..ай да са живи и здравии дано им докарат магарета и гарвани на концерта да са по големи децибелите-все пак нали това е най важното на тая издухана звукоблъсканица
вземи изслушай нострадамус на джудас или ооо пардон забравих ти си падаш по кравешките вимета на сашка васева и силикона на фолк дивите.
вярно е че металика имат страхотни парчета но да не забравяме че това е траш метъл и групата е съставена от трима които не могат да свирят и един който не може да пее.лично аз не знам друга група с толкова слаби концерти.няма такова фалшиво пеене и свирене.да не говориме че тази година излезнаха албумите на рамщайн.форинър.кис.роб халфорд.бон джоуи ама аз пък какво ли разбирам от музика.и ако говориме за бг музика едва ли си слушал много от нея.да не изброявам какви песни има георги станчев .
Последна промяна от letalenizhod на ср яну 06, 2010 8:41 am, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

Поздрави за феновете на метала:
Gorgorotten
Blod blod blod
Black Metalu
Black Metal Farmer
Последна промяна от hriyan на ср яну 06, 2010 2:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

поздрав и за вас чалгарите

http://vbox7.com/play:13d21f78
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hriyan »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Jan 6 2010, 15:44) поздрав и за вас чалгарите

http://vbox7.com/play:13d21f78
Тоя е добър, май същия имаше и един кавър на Галена - Утешителна награда дето се смея всеки път като го чуя.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

вие двамата явно се обичате... що не фанете да са земете :)

и тогава ша има Бой, Е*ане и сръбска музика! това е компромис.. нема да е чалга ама нема и метал да е :)
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Jan 6 2010, 15:59) вие двамата явно се обичате... що не фанете да са земете :)

и тогава ша има Бой, Е*ане и сръбска музика! това е компромис.. нема да е чалга ама нема и метал да е :)
няма да ви преча на връзката
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Jan 6 2010, 15:59) вие двамата явно се обичате... що не фанете да са земете :)

Сръбското ако не е чалга какво е?! Защото за тях сигурно и нашето е Българско... мислители.
So we crawl.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hriyan »

Ето го разбиващия кавър:
Галена - Не Снимайте
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

CooL написа:Цитат(CooL @ Jan 6 2010, 21:55) Сръбското ако не е чалга какво е?! Защото за тях сигурно и нашето е Българско... мислители.
Не, при тях нашето е "кавъри на нашето". :P
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
chriswitchhunter
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 07, 2007 7:35 pm
Контакти:

Мнение от chriswitchhunter »

seazar написа:QUOTE (seazar @ Jan 5 2010, 22:07) Kris,що не земеш да направиш челна стойка,експерт :) оди у лево :)
Аз не претендирам ,че имам висока музикална култура,но като ви гледам и ме избива на смях-да припомня темата е чалга или метъл-като мразя и двата стила, неочаквайте да ги хваля
п.с.абе немога да разбера все пак(прост съм да еба) как може "МЕТЛА" ДА СЕ АСОЦИИРА С МУЗИКА???Абе федерация-..Аз си слушам нормална обикновена музика и съм си ок.Просто немога да разбера как може някой метъл да се прави на експерт..просто това са несъвместими неща от моя гледна точка..още по малко пък някакъв "експерт" ще ми промени възгледите за това магарешко реване..сори ,но ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ.Отидете си направете по 2-3 татуса и 4-5 пиерсинга и ударете по 2-3 дози...е как няма ви харесва тази "музика"
Ами сега остава да кажеш и какво слушаш, за накараш и двете страни на спора да получат гърчове от смях!
Последна промяна от chriswitchhunter на пет яну 08, 2010 1:13 am, променено общо 1 път.
We walk this earth
With fire in our hands
Eye for an eye
We are nemeses
Отговори

Върни се в “Off Topic”