цъкаш на меню старт и чакаш да видиш минитеm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jan 6 2010, 00:06) Мале лошо че аз не знам откъде се пускат сградите да се строят...ами сега!тцтц закърших го помогнете![]()
спам за 2-ра вселена
-
shadowface
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Т'ва е първата умна мисъл, която каза/написа/. Сори!Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 6 2010, 01:11) След края на вселена 1 единственото което ни остава е не да гарантираме,че играта ще замре още повече,а да се опитаме да не изчезне.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
хи хи сега ще изложа малко моят приятел когато игра за пръв път бф преди година и нещо във втора вселена той беше миньор.имаше мини на макс почти високи проучвания защита и почти никакъв флот.е тогава беше с друг ник ама няма да го издам щото много хора ще се възгордеят.чак след известно време той стана боецът мортал.m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jan 6 2010, 00:06) Мале лошо че аз не знам откъде се пускат сградите да се строят...ами сега!тцтц закърших го помогнете![]()
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
я пак. че нещо не разбрах...рtgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Jan 6 2010, 02:50) хи хи сега ще изложа малко моят приятел когато игра за пръв път бф преди година и нещо във втора вселена той беше миньор.имаше мини на макс почти високи проучвания защита и почти никакъв флот.е тогава беше с друг ник ама няма да го издам щото много хора ще се възгордеят.чак след известно време той стана боецът мортал.![]()
Последна промяна от steff1 на ср яну 06, 2010 2:46 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
дека са сесесерци :р алфи , малфи , да не е свършила азбуката :р
Последна промяна от xeb на ср яну 06, 2010 3:41 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]