Вижте, всичките..
Все едно кого с какъв ник наричате. "лос" или "не го знам къв е"..или който каквото друго там ми измисли.
Ама изобщо не ме интересува какво мислите.
Можех да се крия до края на рунда. Можех да стоя в мод до края на рунда. Можех да си крада (и)-та до края на рунда. Факт е, че този път не успях да направя нито една свяста битка, но можех да си запазя всичкия флот, който според мен изобщо не е никак слаб ..и акаунта ми наистина е добре развит. Факт е, че обърнах много внимание на играта..не знам дали на някой му пука. Изгубих много време последните 3 месеца. Зарибих и няколко приятели...Опитах се да върна някои от старите играчи, за да играят пак..някои се съгласиха - други не (не - ще видите причините по-долу)
Но в крайна сметка - знаех, че именно Девила ще ме удари...
Ами направете си сметка. Аз не съм от хората, които не поддържат заядливия тон, дори с най-големите врагове в играта. Има хора, с които ми е кеф да си пиша, защото тук нещата до голяма степен опират до едното писане - до единия чат...било то в скайп, форума или нещо друго. Роял, психара, Yani, Star Fighter дори и половината Ноу Рулзз..голяма част от хората в другите съюзи влизат в това число. С тях може да се посмееш. С тях може да си кажеш накой лаф...
С този тон, с който пуснах темата днес сутринта..начина по който я написах имаше една едничка цел. Бях сигурен, че няма да пропуснете да поствате редовните реплики. Редовните нападки. Да говорите кой какъв е. Кой какъв не е. Кой играе честно. Кой не играе. Абе хора! Стегнете се. Вижте в какво превърнахте играта. Всеки рунд на всяка вселена си играете едни и същи...Всички се знаете. Всеки някога е играл с някой в един съюз. Тези, които играят от по-отдавна даже знаят кой по кое време на денонощието е в играта. Няма никакви тайни. Никой от вас не може да се скрие с друг ник, защото другите му знаят стила на игра.
Как може да искате промяна на правилата или изобщо да внасяте предложения по играта като крайния резултат винаги е един и същи? Хиляди теми с храна по играчите в топ 3 и най-вече по първия..особено ако това е Роял..Направете си една анкета: "Имам ли Роял в списъка с приятелите си в Скайп"..Ще видите че 90% от вас си говорите с него..знаете се...
Аз не съм разочарован от играта..тая игра си същата каквато си беше в началото ..когато я направиха. Хората са променени. Мисленето ви е смешно. На всички вас.
Защо не си направите един по-хубав рунд следващите три месеца? Е така..Да се кефите дори и на загубите..да не се опитвате да търсите под вола теле..
Аз не се хваля с някви кой знае какви способности в тая игра..но поне знам едно - само игра е. Трябва да има победени и победители. И ако искате играта да е интересна, постарайте се в нея да има участници. Защото след още няколко рунда, няма да има такива. Аз съм идеалният пример.
Приятна вечер.

...a ritual disgrace..Marrakech adventure..