От предоставената ми висока трибуна искам с високо вдигната глава да заявя:
Devil4eto ме занули. ХВАЛА!
Ето ви доклада -> http://un4.bulfleet.com:84/doklad.php?i ... 01-03-3-37
Як ли е? Як е. Айде пляскайте.
1ви вариант:
Самата история на битката: След няколко нощи безсънно дебнене най-после успя да ме хване. Направи колония до мойта, обърна всичкия ресурс в газ се почнаха едни атаки на всяко мое забавяне от по над 3 минути ! Скоро започнах да се изморявам..и..заспах..той ме удари, О НЕ!
2ри вариант (истината)
на 30.12.2009 пуснах мод..последваха едни чудесни 4 дни във ваканционен мод...толкова чудесни..че просто започна да ме хваща вируса "ичминее за булфа" и съответно вчера на 02.01.2010 спрях ваканцията и започнах да рефрешвам трибуната от време на време ..за жалост тема няма кой да ми пусне
---------------
Продължавам с фактите...
Цитат:
Devil4eto
2009-12-28 09:24:07
(....)
п.п. и не не съм свикнал на
интригите и затова се отказвам от
играта. Жалко за момчета като Роял,
които умеят нещо добре да използват
такива методи да се доказват
и друго не съм от хората които
обиждат, но съм много разочарован,
играех булфа заради приятели явно
тук малко са такива... думи като
чест и дадена дума нямат значение,
дано тези хора са по различни в живота.
Втф, бе брато? Как може да наричаш "приятел" някой, който ти е пуснал 20 кръста в търговския и не се нападате? Ти луд ли си?
Отказваш се от играта? По-скоро аз се отказвам. Теб играта никога няма да те изгуби като играч. Ти си вечен..Държиш си на думата повече от мен..повече от всички... аз не трябва да играя повече...и така и ще стане.
Иначе..
Какво общо има реалния живот с играта?
На последния въпрос ще ти отговоря: Ти си от оня тип хора, които като видят някой, дори познат, да си изпуснат 5 лева на улицата се навеждат и си ги прибират в джоба. Точно това направи тая нощ. Видя, че всичко ми е по планетите. Видя, че съм офлайн от повече от 8 часа и литна. Щото после ще имаш 5 лева в джоба повече. Халал да са ти. Купи си баничка. 200к точки над психара и с нищо не ги заслужаваш
Виж си само поредното съобщение към мен:
Devil4eto
2009-12-28 09:32:09 Докладвай
не играй си играта да се надяваме
да не се стигна до полети
Ми не се е стигало. Само ми копирай един доклад от полет на мой кораб до твоя планета?
Така че...
Devil4eto
2010-01-03 03:38:42 Докладвай
Съжалявам имахме договорка, но ти я
развали ...
Не важиш. Ти развали договорката. Това, че съм се опитал да засека някой си от твойте..това не се включваше в нея. Договорката беше между мен и теб и между мен и още няколко от No Rulzz. Как ли по-читавите от вашия съюз го разбраха..явно те не са толкова велики...поне с такова впечатление съм останал.
-----
И най-отдолу..
Тупалка
2010-01-03 05:05:10 Докладвай
Айде говори сега
Моят коментар -> Бате..на мен ли да ми делнат целия флот? Докато съм на сейв? Я се замисли..кво има да говоря
....
Бекъп на битката: Направете си, аз не мога.
Чао.