За No Rulzzz и комунизма :)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

max_steel написа:Цитат(max_steel @ Dec 31 2009, 10:37) Не че съм горям разбирач но от 4 години играя и до сега не съм видял рунд в които да не се лети с ЗНС и да не се трият флоти с него. След като го има и е разрешено от правилата , значи няма за какво да се оплаквате . Но рулез поне точ път Рояла лети чесно и не използва никакви задни вратички в системата..

П.п. Айде починете си 2 дена и няма и седмица след това и мъките ще са свършили.

П.п.2 а да и другия рунд просто не се логвайте :)
ти що не идеш да се застреляш?а?А да и не виждам нещо звездния да се фука :) къде ти заминаха 6 звезди бе?и не летял посред нощ?Нима а 4:30 сутринта какво е?Ааа да ти лягаше с кокошките и тогава е ден за теб :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

maks написа:Цитат(maks @ Dec 31 2009, 11:49) ти що не идеш да се застреляш?а?А да и не виждам нещо звездния да се фука :) къде ти заминаха 6 звезди бе?и не летял посред нощ?Нима а 4:30 сутринта какво е?Ааа да ти лягаше с кокошките и тогава е ден за теб :)

Момче иди пиини някви хапчета пак тогава се върни и пиши малко смислено. Айде щи го кажа по лесно....

Имат Звезди --> летят
Кога летят ---> Ако е в 20 часовия лимит начи е законно , ако не се наказва.
Трошат се и се трият флоти --> Верно помня имаше едно предложение да се направи вселена за миниори и да няма атаки в нея , ама за момента още май я разработват че мините да са до стотно ниво.

П.п. А на мен каде са ми заминали 6-те звезди ли , в БТ ама не от звезди а от друг вид флоти ...
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

maks написа:Цитат(maks @ Dec 31 2009, 10:49) ти що не идеш да се застреляш?а?А да и не виждам нещо звездния да се фука :) къде ти заминаха 6 звезди бе?и не летял посред нощ?Нима а 4:30 сутринта какво е?Ааа да ти лягаше с кокошките и тогава е ден за теб :)
Ти що не идеш да се застреляш... с нож. Егати злорадството. Уникален ламер. За 100 години игра, така и не се научи да играеш. Ама уста и клавиатура - бутафорни размери. На чужд гръб викаш и 100 тояги са малко, а? Поне да беше и на половината на нивото на старфайтър като човек и играч, да говориш така.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от maks »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 31 2009, 13:07) Ти що не идеш да се застреляш... с нож. Егати злорадството. Уникален ламер. За 100 години игра, така и не се научи да играеш. Ама уста и клавиатура - бутафорни размери. На чужд гръб викаш и 100 тояги са малко, а? Поне да беше и на половината на нивото на старфайтър като човек и играч, да говориш така.

Кой го казва само присмял се хърбел на щърбел а?Най-нечестния играч в цялата история на булфа.Стар го знам че може яко да засича флоти-признавам го.Но и той си намери майстора.И аз можеше да го срещна с риск да остана кух-ама какво да се прави.Айде ходи запивай за довечера че НГ-нов късмет :)

ПП:И не всичко е игра бе роялски-реалния живот ти чука на вратата,ама няма кой да види какво става в България,Бургас и тем подобни.Я кажи на теб освен булф и бъгове в главата друго имаш ли?
Бил съм в RA,Hellwings,Purgatory,Heavymetal и сега в No_Rulzz-който безсъмнено се оказа най-добрия съюз в който някога съм бил и занапред мисля още да стоя в него и да играя,защото точно тук се намериха Приятели в играта,които винаги помагат.И пак за разлика от теб не ме мрази цялата вселена нали?

Айде весело посрещане на Новата година и повече разходки роялски,повече разходки с живи хора. :lol:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

maks написа:Цитат(maks @ Dec 31 2009, 15:46) Кой го казва само присмял се хърбел на щърбел а?Най-нечестния играч в цялата история на булфа.Стар го знам че може яко да засича флоти-признавам го.Но и той си намери майстора.И аз можеше да го срещна с риск да остана кух-ама какво да се прави.Айде ходи запивай за довечера че НГ-нов късмет :)

ПП:И не всичко е игра бе роялски-реалния живот ти чука на вратата,ама няма кой да види какво става в България,Бургас и тем подобни.Я кажи на теб освен булф и бъгове в главата друго имаш ли?
Бил съм в RA,Hellwings,Purgatory,Heavymetal и сега в No_Rulzz-който безсъмнено се оказа най-добрия съюз в който някога съм бил и занапред мисля още да стоя в него и да играя,защото точно тук се намериха Приятели в играта,които винаги помагат.И пак за разлика от теб не ме мрази цялата вселена нали?

Айде весело посрещане на Новата година и повече разходки роялски,повече разходки с живи хора. :lol:
Сигурно съм объркал форума. Това не беше ли форума на една игра, булфлийт, а не някакъв общодискусионен? Ти за моя живот не бери грижа.
Пък къде си бил, слабо ме интересува. То така е като ксачаш като цветарка от съюз в съюз и не си намираш постоянни съюзници.

Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от maks »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 31 2009, 17:24) Сигурно съм объркал форума. Това не беше ли форума на една игра, булфлийт, а не някакъв общодискусионен? Ти за моя живот не бери грижа.
Пък къде си бил, слабо ме интересува. То така е като ксачаш като цветарка от съюз в съюз и не си намираш постоянни съюзници.
е вече си намерих съюзници.РА веднъж по незнайни за мен причини ме изгониха без обяснение и не искам да чувам за тях.А с Пургаторци се надявам да сме останали с добри чувства.И най-вече никога не съм скачал да помагам на врага или да моля за помощ човек от съюз в който сме във война.Но това вече няма значение.То се видя че си държиш да земеш ламаринената купа и тва е.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Ама как не разбрахте, че хората, които са добри в булфа са пълни некадърници в реалния живот, нямат приятели, за нищо друго не ги бива, не излизат навън, нямат личен живот и семейство :lol:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

maks написа:Цитат(maks @ Dec 31 2009, 17:32) е вече си намерих съюзници.РА веднъж по незнайни за мен причини ме изгониха без обяснение и не искам да чувам за тях.А с Пургаторци се надявам да сме останали с добри чувства.И най-вече никога не съм скачал да помагам на врага или да моля за помощ човек от съюз в който сме във война.Но това вече няма значение.То се видя че си държиш да земеш ламаринената купа и тва е.
И кво? От злорадство го обърнахме на завист, а?

Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от maks »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 31 2009, 17:33) И кво? От злорадство го обърнахме на завист, а?
Някъде да виждаш завист?Дреме ми за купата бе-все пак тя нито ще ме промени нито нищо.За какво ми е?Зимай си я ти цяла колекция може би си събрал фукай се с нея и тва е като няма кво друго да покажеш :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

maks написа:Цитат(maks @ Dec 31 2009, 17:36) Някъде да виждаш завист?Дреме ми за купата бе-все пак тя нито ще ме промени нито нищо.За какво ми е?Зимай си я ти цяла колекция може би си събрал фукай се с нея и тва е като няма кво друго да покажеш :)
Няма, така е. Виж на фроузън поста по-горе. Даже в допълнение ще кажа, че живея в една сламена барака, и нямам други дрехи, освен едни дрипи дето намерих. И единствената ми утеха е булфа. Щооооо верно не се гръмнеш?

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”