The connection has time out!

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
sasona
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 24, 2009 12:45 pm
Контакти:

Мнение от sasona »

Hi every time i try to visit bulfleet.com it loads really slow and it sais The connection has timed out. Anyone got a clue on what is going on? :a092: :a092: :a092:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

weehee написа:Цитат(weehee @ Dec 29 2009, 17:51) Hi every time i try to visit bulfleet.com it loads really slow and it sais The connection has timed out. Anyone got a clue on what is going on? :a092: :a092: :a092:
изтрий кукес
обичам женичките обичам ги всичкитее
sasona
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от sasona »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 29 2009, 18:09) изтрий кукес
how
sasona
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от sasona »

Off nqkoi shte mi kaji li za6to nemoga da vlqza v bulfleet.com..... iztrix cookitata i si4ko ne stava zarejda mnogo bavno i posle the connection has timed out , igraq ot angliq

PS:srry nqmam kirilica i ne mi se zanimava 30 min da e slagam za 1 post.
charovna

Мнение от charovna »

weehee написа:Цитат(weehee @ Dec 30 2009, 18:29) Off nqkoi shte mi kaji li za6to nemoga da vlqza v bulfleet.com..... iztrix cookitata i si4ko ne stava zarejda mnogo bavno i posle the connection has timed out , igraq ot angliq

PS:srry nqmam kirilica i ne mi se zanimava 30 min da e slagam za 1 post.
Използвай кирилизатор! Като този, който ми е в подписа, например. Пиши ми на ЛС, за да разрешим проблема ти.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Най-вероятно е от интернет доставчика ти. Особено съм чувала лоши думи за англиските интернет доставчици и техните ограничение... Без да се обиждаш, но явно и ти си прихванал от там... Щом нямаш кирилизатор, за да пишеш на родния си език...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Mashinov
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 21, 2011 1:44 am

Re: The connection has time out!

Мнение от Mashinov »

имам същия проблем като пича от англия вече 1 година немога да влизам в играта.не ми излизаите с тва било от интернета в нас имам 2 компютъра от единия си влизам без проблем от другия не,. кво може да се крие проблема ? писах 2,3 пъти на админите които помня и без резултат никой не ми помогна..
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

И аз имах подобен проблем от настолния комп влизах а от лаптопа не, оправи се като си ъпдейтнах модзилата и си изчистих компа от вируси
Mashinov
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 21, 2011 1:44 am

Мнение от Mashinov »

slavi написа:И аз имах подобен проблем от настолния комп влизах а от лаптопа не, оправи се като си ъпдейтнах модзилата и си изчистих компа от вируси
няма оправия бате . за 1 година сам пробвал всичко .. пробвах дори да играя други игри друга като бф обаче няма.
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Като за начало- смени си антивирусната програма, следващата стъпка в случай на неуспех- преинсталация на Уиндоуса
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”