За No Rulzzz и комунизма :)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

popi написа:Цитат(popi @ Dec 29 2009, 17:41) А какво мислиш , че сме измамници тъй ли ?
Ти го каза :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

Не знам кой е измамник ама това с Майлс си беше чисто наливане пък ти най невинния и честен играч ми говори за измамници моля те

ЕДИТ : Това с летенето онлайн го предложих аз на комунягата а и мисля че тогава бяхме на г-д еднакви точки той 172к аз 190 и няколко К никой друг от съюза не му е писал за нещо такова предполагам а и ни е игнорнал всичките
Последна промяна от popi на вт дек 29, 2009 5:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Потребителски аватар
Devil4eto
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 29, 2008 6:30 pm
Контакти:

Мнение от Devil4eto »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 29 2009, 17:22) Както казах - мисловна дейност - нулева. За къде са ми повече БТ?! На изуст като говорите сте... :) )) Важното е, че флотата замина, дали с битка или без - няма значение. Принципа е важен. Разликата между смерш и вас, я споменах вече. И ми стана яко смешно как обяснявате, че СМЕРШ не постъпвали мъжки. А вие? Ще приемете ли предизвикателството утре. Сигурен съм, че не. :)
Няма да коментирам само ще се наслаждавам на творенията, но едно уточнение ако може, във връзка с цитирам "се разделиха с още една флота" - та коя е другата увиснала флота, че не се сещам и още нещо приемаме предизвикателство, но на равен брой ресурни точки не срещу 3 пъти повече, понеже сме били "минали вие покрай мъжете... или мъжете са ви минали" и вече ни гони как беше ... а да "деменция и склероза..." :P
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Ами че вие общо сте на повече ресурсни точки нали сичките ще му литвате :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Devil4eto написа:Цитат(Devil4eto @ Dec 29 2009, 18:06) Няма да коментирам само ще се наслаждавам на творенията, но едно уточнение ако може, във връзка с цитирам "се разделиха с още една флота" - та коя е другата увиснала флота, че не се сещам и още нещо приемаме предизвикателство, но на равен брой ресурни точки не срещу 3 пъти повече, понеже сме били "минали вие покрай мъжете... или мъжете са ви минали" и вече ни гони как беше ... а да "деменция и склероза..." :P
че то като си съберете точките на всички, които могат да ми пуснат атака стават.. не равни, ами 3 пъти повече от моите :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 29 2009, 18:25) че то като си съберете точките на всички, които могат да ми пуснат атака стават.. не равни, ами 3 пъти повече от моите :)
Всъщност няма и 1,5 пъти ама карай :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Ми аз пък искам всичките със звезди да ми литнете с по 5 един след друг без поддържаща флота :)
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ако атаката и връщащата се флота са били в една секунда,No Rulzzz са се прецакали. При тази ситуация битка няма.
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

dios написа:QUOTE (dios @ Dec 29 2009, 18:30) Ако атаката и връщащата се флота са били в една секунда,No Rulzzz са се прецакали. При тази ситуация битка няма.

та*ак :dizzy:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
tak
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 30, 2006 1:06 pm
Контакти:

Мнение от tak »

Иам да кажа една две думи като цяло темата която поства Роял е излишна шот...
lamez i smersh са във война, но в момента в който литнах по(смерш) StarFighter (lamez)Lost се опита да ме засече защото бил приятел наStarFighter а пък Роял пресмятъл времето на полета ( представете си варианта на Булфлиит в Китай или Индия-братя сестри познати и приятели..),в този ред на мисли сами си праве извода.
[12/27/2009 10:41:19 PM] Кирил Илиев каза: Старфайтъра ми бутна планета тая сутрин та викам ай да пробвам и аз
[12/27/2009 10:41:33 PM] Кирил Илиев каза: па и аз му бутнах и некъв от сериала лост се опитва да ме засече?
[12/27/2009 10:41:40 PM] Кирил Илиев каза: гледам война сте
[12/27/2009 10:42:01 PM] RoYaL каза: да, ама имаме и общ враг :)
[12/27/2009 10:42:47 PM] Кирил Илиев каза: тва не беше ли у екшън филмите :Д
[12/27/2009 10:42:56 PM] RoYaL каза: тва у е филма булфлийт
един прост пример... регваш се решаваш да играеш на "дини" но ти трябва някой който да те покрива що да не е от съюза в който си във война?, проблема е никав ма се губи магията от играта и без тва не са останали много играчи.След това следват раздувките във форума и губене на нерви.. та каквито и правила да има в рундовете играчите които играят за удоволствие и това да направат сделка с човек в който са във война е недопустимо за тях изчезват... остават децата който в продължение на години са гледали топ10 и са мечтали да са като големите БАТКОВЦИ.Па има и още ма ме мързи да ви кажа, само мога да пожелая на всички весели празници и късмет през новата 2010г
Nirvana - All Apologies
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”