От какъв зор си тръгнал да критикуваш и съдиш за музика която сам претендираш, че не слушаш- като не я слушаш как так ще кажеш че е халтура - много ли разбираш от нея та си тръгнал да даваш компетентни мнения относно певиците и техните възможности?Още по малко се съмнявам, че имаш капка познания относно джаза да не говорим за класическата музика и все пак искаш да седнем да спорим за тях?Аз не слушам джаз, не мога да кажа , че ми харесва звука на саксофона ,но за разлика от тебе не съм тръгнал да го плюя и обиждам хората които го слушат.А темата изобщо не е за и против - просто искаше необезпокоявано да поплюеш по чалгата, въпреки че съм сигурен, че се счупваш да слушаш имено тоя тип музика.
И още нещо за което явно не ти стига акъла - ако не бяха така наречените от тебе силиконови "красавици" да подържат народната музика дали "Блу Октобър" или "Деф лепърд" щяха да идват да ни пеят "Катерино моме","Македонско девойче" или "Йовано ,Йованке"?Щото ако съдим по твоята логика тия песни са "чалгия","халтура","какафония" и "кучешко лайно" защото голяма част от репертоара на поп фолк певиците включва и народната музика.
А между другото "Библията" е била написана от малцинствата(в случая евреите) и после е била преведена на български.Добре, че не се е намерило някой такъв като тебе, че да я нарече "взаимствана от малцинствените групи".
http://www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ
За всички чалгари