Пича влезна но предопредихме съюзниците да го наблодават и да му пускат шпионажи.Оставаха 7 мин той влезна аз продължавах да летя през тези 7 мин му летяха сигорно към 50 шпионажа и той не е забелязал атаката и се получе това ......
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Dec 17 2009, 18:33) Пича влезна но предопредихме съюзниците да го наблодават и да му пускат шпионажи.Оставаха 7 мин той влезна аз продължавах да летя през тези 7 мин му летяха сигорно към 50 шпионажа и той не е забелязал атаката и се получе това ......
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Dec 17 2009, 20:33) Пича влезна но предопредихме съюзниците да го наблодават и да му пускат шпионажи.Оставаха 7 мин той влезна аз продължавах да летя през тези 7 мин му летяха сигорно към 50 шпионажа и той не е забелязал атаката и се получе това ......
Лелее яко луд си направо :c010 кажи как ги правиш тия ТЕЖКИ РАБОТИ ... МНОГО ТИ СЕ МОЛЯ !!! 1 седмица го дебнеше :X а беше на 1 слънчева система от него ... ако имах корабите да си събера реца , щеше да го зануля мн преди теб (става въпрос за времето когато колонизира до него) иначе браво ... тежък си колкото тая работа !!!!
Последна промяна от ANGERFIST`HARDCORE на съб дек 19, 2009 10:58 am, променено общо 1 път.
ANGERFIST`HARDCORE написа:Цитат(ANGERFIST`HARDCORE @ Dec 19 2009, 09:37) Лелее яко луд си направо :c010 кажи как ги правиш тия ТЕЖКИ РАБОТИ ... МНОГО ТИ СЕ МОЛЯ !!! 1 седмица го дебнеше :X а беше на 1 слънчева система от него ... ако имах корабите да си събера реца , щеше да го зануля мн преди теб (става въпрос за времето когато колонизира до него) иначе браво ... тежък си колкото тая работа !!!!
дебненето продължи 2 дена--човека правеше 24 часов сейвън,за това така стана
той щеше да яде още на 1 вия ден бой ама бих smiht през това време и чакох моят търговец да извади бойни кораба но се забавихме с 1 час иначе щеше и него да бия в същия ден
Несам го дебнал 1 седмица направих kolony стационирах и на 2 рия ден го бих.Аз ако го чакам 1 седмица щеше да ми станезелен нямх време за толкова.Мойто правело е щом колонъзирам някои най много 3 дена му давам не повече ако му стои флотата там разбира се
Последна промяна от LEKIA на съб дек 19, 2009 1:37 pm, променено общо 1 път.