скромният съюз СМЕРШ се зае да ни бута тези дни,поради лични ангажименти отсъствах 4 дни и бях поизпуснал някои неща-влизам аз във вторник и веднага ме заколонизираха и залетяха със звезди,както и да е това е част от играта-след сума ти неуспешни опити ми бутнаха една колония,две развалих по моя преценка,за да завръзвам примката...и ето дойде и часа-литнаха и по другата колония-в случая Yani с атака с покриване 100 спийдъра за установките и секунда след това и 5 ЗНС-та,да но решил или се изплашил че ще го отвея като го посрещна навил и Sight да пусне покриваща атака...до тук добре но изпуснаха момента когато хванах точно когато Sight пусна атаката-впоследствие информирах единствено играещите си за момента съюзници- Devil4eto и Atos за възможна засечка...Devil4eto се отзова веднага пусна стацване към Sight за да използваме изненадата в най-кратък срок,сметнахме времената и с Atos пратихме и танкерите за евентуален рециклаж ако успеем преди да се вдигне..
ето атаките с покриването към мен-
1-во покриване
2-ро покриване
атаката със ЗНС-та
Ето и черешката на тортата–
бекъп
Мисията беше изпълнена перфектно,с разлика от две секунди-самият Sight си го призна,реца беше събран на 98 %-единствено 4 милиона газ ни убегна,но нека има и за хиените...
В резултат на развръзката зануления Sight пое акаунта на 2-пъти зануления Yani-с цел да продължава отмъщението си със звезди по съюза...Успех!
А аз драги приятели боднах мод не от някакви страхове към вас-а заради причиненото неудобство което ми подложихте последните 2 дни и не успях да наваксам на складове от прибрания рециклаж...но не си мислете че всичко ще свърши дотук-скоро пак ще се върна