BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 15 2009, 23:30) Нека и аз да се изкажа.Диосе нещо си в грешка.Първо за какви топки говорим като аз GMC и 95 биехме дивия даже печелихме над милион бойни точки от битката.Ако някои от нас двамата беше литнал по него дали щеше да посрещне,съмнявам се честно казано..За реца какво.Казах на масово преди битката че ако наистина посрещне ще литнем с реците .Няма кой да ни превари понеже сме много на близо .лично аз бях дори на 3 системи .За какво да запалвам напразно флотилий за нещо което не е сигурно .а и имах ниски складове трябваше на 5-6 порции да пращам реците понеже имам над 10 к реци.95 го е транспортирал каза ми.аз му пратих на креатива една вълна 140 мила кристал на транспорт при втория опит да му пратя остатъка играта не ми позволи и му казах на съотборника че утре ще му дам останалото няма проблем.Има го и на лични .А относно класъцията диосе пак си в грешка .Ако я гонех и аз нямаше да се делна предната третина.А познай ако не бяхме се делнали предната третина с 95 кой щеше да е на първо и второ място от първия път.Не веднъж даже предлагах на 95 да си сборим флотите преди края на тая третина да си направим сами шоуто на тази третина.Кой да предполага че ще свърши по рано от предвиденото.Та ето и траснпорта за тома неверний .Няма тънки сметки.Всеки в съюз 333 не се познава от вчера и няма за ресурс да се прецака.Дори онзи ден ли кога преодстъпих на съотборника ми Коко едно (и) от което падна над 100 мила рец,Но да не навлизам в подробности.Та така де .Какво да кажа.А ето и транспорта .
<х1>Секретар
2009-12-15 18:59:15
Флотата от 4:181:11 разтовариха 0 метал, 140000000 кристали, 0 газ на 4:280:10.
Секретар
2009-12-15 16:14:49
Флотата от 3:221:2 разтовариха 0 метал, 80000000 кристали, 0 газ на 4:280:10.
Изтриване
Секретар
2009-12-15 15:49:41
Флотата от 4:300:15 разтовариха 0 метал, 50000000 кристали, 0 газ на 4:280:10.
Изтриване
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Писал съм - при върнат рециклаж моя грешка. Просто съм си мнителен. Пък и да не бяхте го върнали - рунда свърши. Няма наказания и правила. Радвам се, че сте постъпили правилно.
dios написа:Цитат(dios @ Dec 15 2009, 23:40) Писал съм - при върнат рециклаж моя грешка. Просто съм си мнителен. Пък и да не бяхте го върнали - рунда свърши. Няма наказания и правила. Радвам се, че сте постъпили правилно.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
dios написа:Цитат(dios @ Dec 15 2009, 23:40) Писал съм - при върнат рециклаж моя грешка. Просто съм си мнителен. Пък и да не бяхте го върнали - рунда свърши. Няма наказания и правила. Радвам се, че сте постъпили правилно.
Най добрия и справедливия
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Битката е ........the best...... ненормално са я направили .......
Свалям шапка на тея двамата....... немисля че трябва да си пазим флоите и да сеивкаме по (и) ....
Всекои трябва да има респект кам двамата играчи , те заслужават да са... N1...
"Няма отбор в света, който да губи с 0:4 и феновете да пеят „[color=#0000FF]Левски, обичаме те[/color]”
Аз плаках със сълзи, това е нещо велико." добави Папазов
нека и аз да напиша нещо!
първо да поздравя дивия за доброто му посрещане със също така добрият му и неочакван от всички флот!
всичко започна от началото на тази третина.аз си бях здрав копач а дивия редовно смучеше ресурс от мойте мини!
даже на няколко пъти ми буташе и цялата налична флота до момента в който не последва и бутането му на главната планета!
подканях съюзниците да му летим докъдет е време,но имало време и за това ми бе отговорено,къде от неготовност за летене къде от лични съображения както подчерта и диос!
но да не си помислят съюзниците,че ги оплювам ще кажа,че за първи път от толкова години игра попадам на такива съотборници като тях.а за съюз сформирал се тази третина и играещ заедно и в бъдещи рундове ще остане ненадминат!
и един апел към всички играчи:играйте си играта честно без уговорки без подмолни действия летете си без да ви е грижа,че за детмача ще останете без флот.и ще видите колко по интересна ще ви бъде!сега рунд се печели само с уговорки,копане и както някой каза бой по мишоци!
venio78 написа:Цитат(venio78 @ Dec 15 2009, 15:40) Чак пък удивително,айде няма нужда.
Що да не е ??
"Няма отбор в света, който да губи с 0:4 и феновете да пеят „[color=#0000FF]Левски, обичаме те[/color]”
Аз плаках със сълзи, това е нещо велико." добави Папазов