не са ала бала и много добре го знаешdios написа:Цитат(dios @ Dec 14 2009, 21:58) Мисля че трябва да се спрат - 24/27ми и 31/2ри Това с облагодетелстване на миньори и ала бала пак са празни приказки. Който е искал да не губи,да е направил мини. Който е заложил на сух флот и грабежи - с пръст в устата. Това са едни от най-големите годишни празници. Пълна глупост е някой да се съобразява с работата на мините в този период и на тази база да не се спират атаките.
Атаки по празниците?
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ами опитай се да вникнеш в 1вия ми пост.maks написа:Цитат(maks @ Dec 14 2009, 22:30) ЛОЛ много почивка бре не не нещо множко ще ни дойде а и пита ли ни някой админ кво мислим за това?Май не когато видя анкета от админ да пита за празниците тогава ние решаваме ама така...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
и аз съм по принцип при такива случаи за спиране и на атаките и на мините.за съжаление няма такъв отговор в анкетата и няма да гласувам.сега през празниците много хора ще пътуват насам натам не можа ли да се помисли за спиране на рунда на 23ти.сега едни ще играят и ще дръпнат а други просто няма да имат възможност.все пак живота не е само булф.dios написа:Цитат(dios @ Dec 14 2009, 23:31) Мортале,на теб винаги трябва да ти се обяснява повече. Като кон с капаци, над празна ясла си. Гледай на играта като цяло,а не като това кой до къде и по какъв начин си е развил акаунта. То много ясно че ще има губещи и печеливши - така е навсякъде.
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
Особено пък Коледа!!!Винаги са спирани атаките на тези празници!dios написа:Цитат(dios @ Dec 14 2009, 20:58) Мисля че трябва да се спрат - 24/27ми и 31/2ри Това с облагодетелстване на миньори и ала бала пак са празни приказки. Който е искал да не губи,да е направил мини. Който е заложил на сух флот и грабежи - с пръст в устата. Това са едни от най-големите годишни празници. Пълна глупост е някой да се съобразява с работата на мините в този период и на тази база да не се спират атаките.
Наздраве - на мен ми е коледно вече и съм захванал банкетния цикъл
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Ами ти сега ли разбираш, че ще има празници? Те щото тези всяка година се менят налиtgg78 написа:QUOTE (tgg78 @ Dec 14 2009, 23:58) и аз съм по принцип при такива случаи за спиране и на атаките и на мините.за съжаление няма такъв отговор в анкетата и няма да гласувам.сега през празниците много хора ще пътуват насам натам не можа ли да се помисли за спиране на рунда на 23ти.сега едни ще играят и ще дръпнат а други просто няма да имат възможност.все пак живота не е само булф.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
имам мини въпросът е принципен.като не ги краде никой и бълват на спокойствие разбира се че ще дръпнат.и иронията ти за празниците нещо не я разбрах.да знам за тях и се надявах и админите да знаят и да програмират рунда така че да свърши преди коледа.сега 50% ще играят другите въобще няма да могат и ще са сини.Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Dec 15 2009, 01:10) Ами ти сега ли разбираш, че ще има празници? Те щото тези всяка година се менят налиАко толкова ти е зор да не ти дърпат - еми дигай мините. То пък толкова ще дръпнат от тях ако до сега не са дръпнали ша знаеш
![]()
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Иронията е, че всеки мисли с главата си. Не да чака събитията да се нагласят според начина му на игра, а той да си изгради подходяща стратегия
Иначе и аз нямам против да не спират атаките - в момента не играя, но знам че има хора, които са вложили много труд и биха изпуснали дори празниците заради играта. И все пак поне в спиида наистина може да се сложи край на рунда - и без това като гледам му наближава времето 
Последна промяна от sixkiller_k3 на вт дек 15, 2009 12:59 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]