Атаки по празниците?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Реших да пусна тази тривиална анкета, тъй като до колкото разбрах, още не е решено, дали атаките ще бъдат спрени по празниците.
Анкетата се отнася за Вселена Speed.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

само за Коледа стига :) НГ все пак хем навън шоу хем и на булфа шоу ще става :) за който стои да играе :) бе най-добре изобщо да не се спират :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

аз пък мисля, че тряа се спрат от 24-ти до 31-ви примерно, че се пак хората са по екскурзии, почивки :P
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

как разбираш понятието ПО ПРАЗНИЦИТЕ? 10 дена или? колкото ученическата ваканция, ако искаш и така става.. НЕ!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Гласувам "не" защото това облагодетелства миньорите...освен ако не спрат и добива,спирането на атаки не е резонно!
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Dec 14 2009, 23:23) Гласувам "не" защото това облагодетелства миньорите...освен ако не спрат и добива,спирането на атаки не е резонно!

а ти няма ли постоянно да сравняваш 2те раси? играй си играта.. дигни миничките до 15то ниво, ей така, за черни дни.. иначе съм съгласен, ма всеки твой коментар е свързан с това. ;)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 14 2009, 22:19) как разбираш понятието ПО ПРАЗНИЦИТЕ? 10 дена или? колкото ученическата ваканция, ако искаш и така става.. НЕ!
Ми както са се спирали преди - 24-26, 31-2
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 14 2009, 22:28) Ми както са се спирали преди - 24-26, 31-2

ЛОЛ много почивка бре не не нещо множко ще ни дойде а и пита ли ни някой админ кво мислим за това?Май не когато видя анкета от админ да пита за празниците тогава ние решаваме ама така...
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 14 2009, 21:27) а ти няма ли постоянно да сравняваш 2те раси? играй си играта.. дигни миничките до 15то ниво, ей така, за черни дни.. иначе съм съгласен, ма всеки твой коментар е свързан с това. ;)
Имам мини дори и някои са ми на мах,но не е там въпроса не можеш да отречеш че се облагодетелстват играчите които повече копат ;)
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Мисля че трябва да се спрат - 24/27ми и 31/2ри Това с облагодетелстване на миньори и ала бала пак са празни приказки. Който е искал да не губи,да е направил мини. Който е заложил на сух флот и грабежи - с пръст в устата. Това са едни от най-големите годишни празници. Пълна глупост е някой да се съобразява с работата на мините в този период и на тази база да не се спират атаките.
Отговори

Върни се в “Off Topic”