federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 14 2009, 21:49) малък си за такива неща![]()
Мдам МИСТЕРИЯ увли4ат се..но не само МАкс ами вси4ки ...на опашката под номер 2 е Феди... Той и в живота е втори..освен на шах
federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 14 2009, 21:49) малък си за такива неща![]()
не спори с мен безмислено еmaks написа:Цитат(maks @ Dec 14 2009, 14:53) яяя кой бил малъкмистерия може да ми го каже тя ми е кака
ама пък ти я си виж профила виж и моя
кой на колко е
аз след месец ги правя 22 ама знам че се държа кат магаре и малко дете
иначе по темата Чалга Рулзз
http://vbox7.com/play:dca125ac
federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 14 2009, 22:06) не спори с мен безмислено е![]()
и До бат мишо нямам нищо против да си пред мен в някои ситуации![]()

виж сега не е важно кой е по-голям важното е,че си малъкmaks написа:Цитат(maks @ Dec 14 2009, 14:10) мда трудно се спори с мен особенно ако не съм правчак сам опитвам да убедя и себе си в правотата на това което казвам
![]()
![]()
![]()
federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 14 2009, 22:16) виж сега не е важно кой е по-голям важното е,че си малък![]()
Песента, за която говориш се казва "Носталгия". Това, че я пее Глория, не означава нищо в случая. Освен, че клипа, макар и сниман на Шипка /ако не се лъжа/, си е в чисто чалгарски стил.kireto написа:Цитат(kireto @ Dec 14 2009, 21:18) Тая песен я зн много е яка ама казвам ти метъла може се пее за България,добре то и глория имаше една песен където се пееше за българия....Тва искам кажа нито метъла е дошъл от България нито чалгата,кво се карате за глупости кое е по достойно за България тва си е въпрос на вкус ....Баси вие го обърнахте на война...