Метъл или чалга.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
dvd1_boy
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 29, 2008 6:26 pm
Контакти:

Мнение от dvd1_boy »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 14 2009, 20:27) билет на металика 50лв билет на гергана 2,50лв :)

Аз под 10 лева не съм видял но щом казваш.... :lol: :p140: А и МЕталика идват от на Майна си РАйна до БГ ! :lol:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Михаил Михалев написа:Цитат(Михаил Михалев @ Dec 14 2009, 13:33) Съгласен съм с ТЕб..4е поп фолк певици има колкото са улиците из БГ ! Но не виждам защо злобееш срещу стила..като някое дете..и казваш МЕТАЛА е велик Той бил истинския стил музика...и така казваш 4е труда на писателите на текстове,музика а и изпълнителите не струва..не правят нищо ! Е да ама НЕ ! Всеки стил музика предлага на всеки удоволствието което изпитва като слуша музика..дали е метал,рок,пънк,техно и якоя едрогурда лигла..както ти казваш няма зна4ение...в коментарите ти видях само детско мислене и никакво защитаване на тезата ти ! А дали някоя си Галена там ако не била пуснала клипа си в нета как е гола и прави нормални неща...ама тука си прав може би не...всяка си избира с какво и как да е известна...вярно е 4е всяка поп фолк певица от Пайнер минаа най малко 30 легла преди да излезне по ТВ... но какво от това като с това тя си прави парите..такива като Теб злорадстват и дивеят а такива като мен още доста се кефят на песента..тоест носи радост !!!
при едни радост при дуги простутия
обичам женичките обичам ги всичкитее
dvd1_boy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от dvd1_boy »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 14 2009, 20:36) при едни радост при дуги простутия

И тука се обади един шахматен генИй..най голямата уста из форумите и най големия и здрав метал...който все пак си послушва 4алгийката пийне :lol:
Но да замъл4им за минута...докато Господ пише :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от dvd1_boy на пон дек 14, 2009 7:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Михаил Михалев написа:Цитат(Михаил Михалев @ Dec 14 2009, 13:42) И тука се обади един шахматен генИй..най голямата уста из форумите и най големия и здрав метал...който все пак си послушва 4алгийката пийне :lol:
Но да замъл4им за минута...докато Господ пише :lol: :lol: :lol:
аз кат се напия друго прая ама както и да е :)
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Dec 14 2009, 20:44) аз кат се напия друго прая ама както и да е :)
Пееш ли като се напиеш, а?
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

danivass написа:Цитат(danivass @ Dec 14 2009, 13:45) Пееш ли като се напиеш, а?
ям пия е.а бия :)
dvd1_boy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от dvd1_boy »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 14 2009, 20:46) ям пия е.а бия :)
1-вото..4е ядеш ядеш...4е пиеш пиеш 4е еб*ш може ...ама 4е биеш...по снимката си ли4и кой отнася пердаха :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Михаил Михалев написа:Цитат(Михаил Михалев @ Dec 14 2009, 13:49) 1-вото..4е ядеш ядеш...4е пиеш пиеш 4е еб*ш може ...ама 4е биеш...по снимката си ли4и кой отнася пердаха :lol: :lol: :lol:
ти не си видял другите :c022:
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 14 2009, 14:01) Дай дай дай :) :) :) :) :k018: :k018:

http://www.youtube.com/watch?v=d7oBnEZ1ow4
поредният свързан и смислен текст :a013:
Отговори

Върни се в “Off Topic”