Плюнки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Мда,послушай StarFighter. От удара може да има и положителни последствия. Нека да уточним само. Няма взимане на рунд по бойни точки. Това е някаква измишльотина.Понеже само повтаряш - "аз като взех рунда по бойни точки" Има ли те на първо място в графа победители? Играта е стратегия,само с бойни точки не става. Това че има временна класация по бойни точки,по никакъв начин не може да вмени някакво майсторство или пълно превъзходство. По същия начин тук може да се изпъчи някой друг и да гракне - аз взех рунда по изпратени съобщения... Лично аз не бих имал нищо против рунд 3/1 в полза на бойните - но бойни точки да се печелят от 50 или 100 к нагоре. Не проумявам толкова ли е сложно за разбиране.Не си ли развиеш добре акаунта,нямаш ли политика спрямо избрана група играчи и не отделиш ли много време на играта - си за никъде. Ако ще и 5/1 да е... Рано или късно ставаш плячка. Знам ти рефрена наизуст - сега ще кажеш - "ама защо не ме пребиха оня рунд който взех по бойни" Ами не те пребиха защото пърхаше като цветарка от съюз в съюз и се мазнеше на силните. Няма лошо,може би е някаква стратегия. Но не мисля че вече може да пробиеш някъде - просто с тези хвалби привличаш истинските играчи,които те отказват рано рано. Може и да не съм прав - просто си спамя,нали за това е раздела :)
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

dios написа:QUOTE (dios @ Dec 11 2009, 17:57) Мда,послушай StarFighter. От удара може да има и положителни последствия. Нека да уточним само. Няма взимане на рунд по бойни точки. Това е някаква измишльотина.Понеже само повтаряш - "аз като взех рунда по бойни точки" Има ли те на първо място в графа победители? Играта е стратегия,само с бойни точки не става. Това че има временна класация по бойни точки,по никакъв начин не може да вмени някакво майсторство или пълно превъзходство. По същия начин тук може да се изпъчи някой друг и да гракне - аз взех рунда по изпратени съобщения... Лично аз не бих имал нищо против рунд 3/1 в полза на бойните - но бойни точки да се печелят от 50 или 100 к нагоре. Не проумявам толкова ли е сложно за разбиране.Не си ли развиеш добре акаунта,нямаш ли политика спрямо избрана група играчи и не отделиш ли много време на играта - си за никъде. Ако ще и 5/1 да е... Рано или късно ставаш плячка. Знам ти рефрена наизуст - сега ще кажеш - "ама защо не ме пребиха оня рунд който взех по бойни" Ами не те пребиха защото пърхаше като цветарка от съюз в съюз и се мазнеше на силните. Няма лошо,може би е някаква стратегия. Но не мисля че вече може да пробиеш някъде - просто с тези хвалби привличаш истинските играчи,които те отказват рано рано. Може и да не съм прав - просто си спамя,нали за това е раздела :)

Тук да добавя , аз един рунд бях взел по пратени съобщения - бях най-добрия тогава и тоя рунд се боря за тази класация , ама има големи таланти и не мога да сколасам .... а и админките нежелаят да си пишем в играта, за да се дигна в класацията.
Последна промяна от StarFighter на пет дек 11, 2009 5:26 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
LFC
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 25, 2009 4:01 pm
Контакти:

Мнение от LFC »

Нека се изкажа и аз (не за друго ами ме е налегнала скуката)! Морталееее, голяма си шматка братле :P правилата са такива, за да няма разни тарикатчета като тебе къде си стоят на 10-20к ресурсни и трепят по 50-100 човечета от тия къде сефте виждат тази игра и не знаят как да си дигнат корабчетата, хахаха :lol: .. и още повече да пълнят после трибуната със некви битчици от рода на .. аз литнах с 400 кръстовача ... ммммммм ударих 200-300 ама имам и по-големи проценти видиш ли .. и кво ? На печалба съм 5к WP примерно. Дори няма да събирам реца, че нямам изгода да вдигам ресурсните .. по-добре да си кротувам и да си трепя разни момченца къде са на даскало и не са се вдигнали(просто защото не знаят как) .. :noob: :lol: .. и така ще спечеля рунда! Да ама НЕ!

След 1 месец рефрешване и търговия реших да се огледам малко, та да видя какво ново из вселената. И к'во установих мислиш ? Некви такива трепачи като тебе братле .. с доста WP :) всичко в топ 100 свети в бяло(без тия къде са в дълбок зимен сън). И като видя някой на примерно 200к статистически с нещо като 2к кръстаци и познай какво си мисля? Ми изоообщо няма да си правя труда да си извадя флота от гаража заради някакви такива .. сърце не ми дава да мина като урагана "Катрина" през тях, тъй като 2 месеца вече са си играли момчетата да си трупат скъпоценните картинки. А и само за протокола .. доста бързо летим (някой ще изпищи скоро де) :) изводите оставям за теб ..

Виктор ме научи да съм милостив ... ех, човещинка :blush:
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

dios написа:Цитат(dios @ Dec 11 2009, 15:57) Мда,послушай StarFighter. От удара може да има и положителни последствия. Нека да уточним само. Няма взимане на рунд по бойни точки. Това е някаква измишльотина.Понеже само повтаряш - "аз като взех рунда по бойни точки" Има ли те на първо място в графа победители? Играта е стратегия,само с бойни точки не става. Това че има временна класация по бойни точки,по никакъв начин не може да вмени някакво майсторство или пълно превъзходство. По същия начин тук може да се изпъчи някой друг и да гракне - аз взех рунда по изпратени съобщения... Лично аз не бих имал нищо против рунд 3/1 в полза на бойните - но бойни точки да се печелят от 50 или 100 к нагоре. Не проумявам толкова ли е сложно за разбиране.Не си ли развиеш добре акаунта,нямаш ли политика спрямо избрана група играчи и не отделиш ли много време на играта - си за никъде. Ако ще и 5/1 да е... Рано или късно ставаш плячка. Знам ти рефрена наизуст - сега ще кажеш - "ама защо не ме пребиха оня рунд който взех по бойни" Ами не те пребиха защото пърхаше като цветарка от съюз в съюз и се мазнеше на силните. Няма лошо,може би е някаква стратегия. Но не мисля че вече може да пробиеш някъде - просто с тези хвалби привличаш истинските играчи,които те отказват рано рано. Може и да не съм прав - просто си спамя,нали за това е раздела :)
Няма да ти казвам ти кое на мене да омажеш с плюнки ;) що пишеш щуротии тука като играх в ламез единствената идея която имах беше да ми събират реца,и така и стана,аз за себе си избрах стратегия която ми изнася точка по въпроса няма какво толкова да го коментираме,за рефрена ще ти отговоря пак с баналностите много ми летяха,големи звездопади и толкоз,просто не успяха.
" просто с тези хвалби привличаш истинските играчи,които те отказват рано рано"-отговарям,никой не ме е отказвал,просто съм непостоянен този рунд в спийда например трети акаунт развивам предните два ги изтрих и така,не че не бях и с двата на добри позиции но такъв си ми е избора :P
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Нищо, че пиша в 3та тема подред, ама не мога да не се намеся и кажа.
Мортиииии, да не напънаха халката на другите 2 акаунта ? Или направо са я разширили ?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Dec 11 2009, 18:19) Тук да добавя , аз един рунд бях взел по пратени съобщения - бях най-добрия тогава и тоя рунд се боря за тази класация , ама има големи таланти и не мога да сколасам .... а и админките нежелаят да си пишем в играта, за да се дигна в класацията.
:lol:
Оставяме ти възможността да си първи, че ако почнем да ти отговоряме ще ти вземем класацията... :P
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Dec 12 2009, 01:24) Нищо, че пиша в 3та тема подред, ама не мога да не се намеся и кажа.
Мортиииии, да не напънаха халката на другите 2 акаунта ? Или направо са я разширили ?
Тъп си братле тъп...просто ги изтрих нито са ми летяли нито са ме удряли!Може би на теб нещо халката ти страда от раширение :lol:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мнем, не страда, едва ли и ще страда ... И не съм тъп, за разлика от теб ... Или поне това, което показваш. Поне не се чувствам такъв, а и хората около мен ми казват обратното ... 'ма ти си знаеш, нали си великия Морти ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Остави го човека 1 път беше дигнал малко мините и ми разшири не халката а складовете по планетите :) Само той си знае как се навъртат 30-40 доклада в защитa само за няколко часа :lol:
Последна промяна от sixkiller_k3 на вт дек 15, 2009 12:18 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Dec 14 2009, 23:14) Остави го човека 1 път беше дигнал малко мините и ми разшири не халката а складовете по планетите :) Само той си знае как се навъртат 30-40 доклада в защитa само за няколко часа :lol:
хехее още един смешник се обади :lol:
Отговори

Върни се в “Off Topic”