уговорени или не до това ме докараха админите като разрешиха финалните битки,аз какво съм виновен?и все пак от финални битки да имам 100-150к бойни точки не са мнозинство.А и за протокола да спомена че ако Димитрио не беше почнал с финалните битки и аз нямаше да ги направя.BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 8 2009, 15:17) Къде забрави уговорените битки да споменеш.Че инак как щеше да понаправи тия бойни точици.Е то и да биеш дечица които понаправили некое корабче само че не знаят как се прави сейф си е голем майсторлък еваларка.
Мортале.като ще се пишеш за бияч и искаш да си в топа ще си ми в обхвата мойто момче.Не може хем *** до края и душата в рая.Аз да не съм примерно по прост да кибича по 20 часа и да летя насам натам като луд и да се мача да дебна някои които също играе 20 часа.И да си с малка разлика от моите точки по общи.Не си ли малко нагъл а .
![]()
едит:И в крайна сметка тогава като не знаеш бях в обхвата на тези с големите точки,и летяхя ли летяха със звезди ама ме хванаха за цървулите