т.е.искаш да кажеш че намаляването на тежестта на бойните точки е последен отчаян опит да се спаси играта.ами хубаво да се пробва може и да стане.аз се пробвах да играя в друга игра на тази фирма хановете.там няма бт.строих там квото строих обучавах някаква войска и накрая дойде някакъв докато бях онлайн и изкла всичко.то се оказа че да разбереш че те атакуват трябва да си вип акаунт но както и да е.какво бе изумлението ми след като ми изклаха цялата войска че всъщност печеля опит за избитите войници на противника.т.е. има битка в която и двамата печелим.това ми се стори доста странно да не казвам по силна дума и оттогава не съм си влизал в ацц то.т.е. който иска да не бъде зануляван да ходи в хановете там дори и да ви изколят пак ще сте на печалба.за сравнение в бф поне 10 пъти съм зануляван (връщан назад в ресурсните нямам нищо против и бойните да варират) но това не ме е отказало само ме е амбицирало да се уча и да ставам по добър доколкото ми стигат възможностите разбира се.RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 3 2009, 02:37) BSC, не знам за какви знания говориш, но е хубаво да си обогатиш знанията по постване във форуми. Примерно да научиш къде се намира бутона EDIT![]()
Другото, което искам да кажа е, че в тази игра около 2 години не съществуваше понятие БОЙНА ТОЧКА, а се играеше от много повече хора. Интереса спада, просто защото продуктът не е нищо ново, вече.
В една друга тема, ти написа, че са ви убили шансовете за класация. Също така казваш, че играеш и от самото начало. Добре... Защо не игра за класация, коагто нямаше БТ. Защо не игра за класация, когато коефициентите бяха както сега ги желаете? Ами сега, след повече от 5 години от създаването, си се сетил че трябва да поиграеш, па и за класация. Може би щото не останаха хора, и е много по-лесно? Ама пак не толкова, а?
Мисля, че играта отдавна стигна връхната си точка, и отдавна вече дълбае към дъното. Каквото се изигра - изигра се. Класации, победители, емоции. Време е да се махне това меню СТАТИСТИКА, и всичко ще се оправи. Ще си играете хамалската, няма да ви/ни пука от нищо и те така. Просто се появиха още хиляди игри + бозата, която споменахте, където може да се "себедоказвате". Тук вече изтече срока на "годност" и няма нужда да поддържате жарта жива.
Иначе и на мен ми се иска тук да ври и кипи от "живот", като преди. Ама и аз, и ти, и всички знаем, че това няма как да стане.
бойни/ресурсни 3/1?С тежест в полза на бойните!
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
Последна промяна от tgg78 на чет дек 03, 2009 2:41 am, променено общо 1 път.
Добре де Рояле,айде са ми кажи къде съм казъл,че гоня статистика или нещо подобно.Никога не съм смятал да правя нещо такова поради простата причина,че нямам нито време нито искам да дават парите,които са нужни да влея в нанокредити за да мога да вляза някъде на добро място в класацията.Просто не годувам щот си ми харесваше да вляза за 1 рунд в годината (1 не всичките. за разлика от теб и мн. други не съм зомби просто ми харесва игратаRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 3 2009, 02:37) BSC, не знам за какви знания говориш, но е хубаво да си обогатиш знанията по постване във форуми. Примерно да научиш къде се намира бутона EDIT![]()
Другото, което искам да кажа е, че в тази игра около 2 години не съществуваше понятие БОЙНА ТОЧКА, а се играеше от много повече хора. Интереса спада, просто защото продуктът не е нищо ново, вече.
В една друга тема, ти написа, че са ви убили шансовете за класация. Също така казваш, че играеш и от самото начало. Добре... Защо не игра за класация, коагто нямаше БТ. Защо не игра за класация, когато коефициентите бяха както сега ги желаете? Ами сега, след повече от 5 години от създаването, си се сетил че трябва да поиграеш, па и за класация. Може би щото не останаха хора, и е много по-лесно? Ама пак не толкова, а?
Мисля, че играта отдавна стигна връхната си точка, и отдавна вече дълбае към дъното. Каквото се изигра - изигра се. Класации, победители, емоции. Време е да се махне това меню СТАТИСТИКА, и всичко ще се оправи. Ще си играете хамалската, няма да ви/ни пука от нищо и те така. Просто се появиха още хиляди игри + бозата, която споменахте, където може да се "себедоказвате". Тук вече изтече срока на "годност" и няма нужда да поддържате жарта жива.
Иначе и на мен ми се иска тук да ври и кипи от "живот", като преди. Ама и аз, и ти, и всички знаем, че това няма как да стане.
П.П Знам къде е бутона Едит
Виж, няма смисъл да опираме до "гроздето е кисело".BSC_Nasko написа:Цитат(BSC_Nasko @ Dec 3 2009, 10:42) Добре де Рояле,айде са ми кажи къде съм казъл,че гоня статистика или нещо подобно.Никога не съм смятал да правя нещо такова поради простата причина,че нямам нито време нито искам да дават парите,които са нужни да влея в нанокредити за да мога да вляза някъде на добро място в класацията.Просто не годувам щот си ми харесваше да вляза за 1 рунд в годината (1 не всичките. за разлика от теб и мн. други не съм зомби просто ми харесва играта) и да се наиграя като хората
.да видя к'во става със старите авери и да си напр. кефа най-просто казано.Да сцепя няколко флотички и без кой знае каква игра да вляза в топ 100
.Това при тези нови правила не е възможно и за т'ва се дразня.Ти си много прав .. булфа отдавна дълбае на доло ама що пък да не си изиграя последните нормални(доста грубо казано) рундове с кеф и накрая с усмивка на лицето да си тръгна.
П.П Знам къде е бутона Едит![]()
![]()
![]()
![]()
В тоя ред на мисли обаче, аз преди няколко поста казах, че класацията не е обективна.
Така, че щом ти се играе "хамалски", просто влизай, чупи флоти, пиши си с приятелите и не товаряй меню статистика да гледаш къде си. Ще се изненадаш - няма да те има, там ще са хората, които са "зомбита", "нанокредитъри", "мултита, ситъри, наливачи" и пр.
Иначе ще се позволя да те цитирам
ЦитатКато го направихте това вие убихте сякакъв шанс на 'нормалните' хорица да се наместят някъде малко по-нагоре в класацията[/quote]
И макар и да съм склонен да се съглася, с някои твои тези - с това за седенето, няма как.
Във всяка една дисциплина упорството и постоянството водят до успех. Булфа е просто един блед пример за това (вж. субективизма на класацията).
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Еми да прав си ... класацията не е обективна от край време,а то вече и няма кой знае колко от така наречените 'добри' играчи.15 рунд на Спийд вселената ако си го спомняш(или беше 14 се 1)... той беше доста пагубен за булфлийт.Пагубен,защото почти всички добри играчи просто си заминаха.Нали така?Останаха малко хора,който найстина си имат идея за какво става дума в тая игра... и аз си мисля,че много скоро и те ще си тръгнат.Ама се 1 мн се отклоняваме от темата.
tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Dec 3 2009, 00:59) икономически изгодното за тях решение.по необясними причини за мен това явно е варианта1/1.аз ли съм останал с такова впечатление или пък е истина но откакто навсякъде направиха този коефициент интересът към играта рязко спадна.дори 3та вселена загина.
BSC_Nasko написа:Цитат(BSC_Nasko @ Dec 3 2009, 12:18) 15 рунд на Спийд вселената ако си го спомняш(или беше 14 се 1)... той беше доста пагубен за булфлийт.Пагубен,защото почти всички добри играчи просто си заминаха
Хора, вие въобще летели ли сте някога из виртуалния космос... Какви са тия игрови кариери - Вселена 3 и малко SPEED (даже не е и Hardcore). Как може да си градите мнения за концепцията на играта на базата на ТОЗИ опит? Има нещо китайско у вас - ядете само гарнитурата. :>
Последна промяна от LoaD на съб дек 12, 2009 3:49 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.