стига хейтва, беDoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 10 2009, 10:45) ми що не играеш в него бе? - щото нямам времееее![]()
еми не се оплаквай тогава..
Малка битка
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
И да имах, пак нямаше да играя в него ...И за да ти светне за какво говоря, само да ти кажа какво ми написа снощи Геро - "Остава и Ангела да направи Ред Арми Алфа и циркът ще е пълен". Помисли за какво говоря.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
bla-bla-bla
- Редник (Private)
- Регистриран: пет дек 11, 2009 3:18 am
- Контакти:
Да ти напомням ли как посиня 1вата третина?! Трай си там и да не чувам скърцане на биберон от теб!DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 10 2009, 08:45) ми що не играеш в него бе? - щото нямам времееее![]()
еми не се оплаквай тогава..
Колкото до битките и самата тема, реших да взема отношение най-накрая...
СССР Алфа НЕ Е подсъюз на СССР и няма да бъде.
СССР Алфа няма НИКАКВА връзка със СССР освен плагиатстване на името.
СССР няма подсъюз и не виждам в близко бъдеще да има.
ТодорЗоун не е играч на СССР, така че нека името му не се свързва със съюза.Явно не си е направил изводите от историята.Хората казват, че е човешко да се греши, но само глупаците повтарят предишни грешки.
Колкото до Геро и Ред Арми - мисля с него се разбрахме в играта много добре и се надявам да се срещнем на бойното поле в някой следващ рунд - достоен противник на бойното поле и опонент като цяло!
Поздрави
Който има малко акъл, ще се сети кой съм.
П.П.Не виждам нужда някой да ми отговаря, да ме псува, нито пък Донатело да ми се прави на играч.Нямам особено време, а и желание да влизам - правя го рядко, колкото да се посмея вечер.Сънят е много хубаво нещо
-
TodorZone
- Редник (Private)
- Регистриран: вт окт 25, 2005 10:33 pm
- Контакти:
bla-bla-bla написа:Цитат(bla-bla-bla @ Dec 11 2009, 05:22) Да ти напомням ..................
ей грозник :> тия ги разправяй на другите бамбуци и вучета около теб.
Иначе добро рундче... аз незнам защо тия от РедАрми не ми направиха 1 атака нито с/у мен , work или quake(balan).... но както и да е :>
Ще видя как съм с времето другия рунд... ако и диаволчето играе пак ще съм на линия ,така че си пазете планетите :>
Последна промяна от TodorZone на пон дек 14, 2009 11:02 am, променено общо 1 път.
#NET
The Best Player On Delta Force: Task Force Dagger in to The World....... *Todor*Todor
The Best Player On Delta Force: Task Force Dagger in to The World....... *Todor*Todor
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Те само ги връщатTodorZone написа:Цитат(TodorZone @ Dec 14 2009, 03:31) ей грозник :> тия ги разправяй на другите бамбуци и вучета около теб.
Иначе добро рундче... аз незнам защо тия от РедАрми не ми направиха 1 атака нито с/у мен , work или quake(balan).... но както и да е :>
Ще видя как съм с времето другия рунд... ако и диаволчето играе пак ще съм на линия ,така че си пазете планетите :>
Последна промяна от federaciq на пон дек 14, 2009 11:28 am, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее