"Правила и наказания"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Atos
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 09, 2009 11:06 pm
Контакти:

Мнение от Atos »

Раздела правила на играта Bulfleet и след това наказания не ги четете-няма смисъл.Действат-но за кого не се знае!Аномалии-пълно е с тях!Не виждам никакъв смисъл в това!Гледам доста от добрите играчи в тази игра си мълчат-пишат си помежду си на лични съобщения.Страх? ЗАЩО? От какво? :c022:
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

Колкото и да си мълчим няма смисъл!!!! Това е реалност !!! Писва ми и на мен вече,драги...ако другия рунд наливам по 500 нанки на месец ще се ползвам ли с предимства и аз?!?
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Hardcore »

А ако плащам на двама сийтъри по 5 лева на ден кой ще ме разбере?!? Играя от вкъщи веднъж...играя от работа-втори път,играя от интернет клуб-защото ми е спрял нета вкъщи?!?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

За какво иде реч, ако мога да попитам?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Hardcore »

хеййййй света вода ненапита!Компетентен и отзивчив във всяка тема из форума!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

И въпреки целия тоя хейт, тук - все пак ще кажете ли за какво иде реч, кого са ощавили ? :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Atos
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 09, 2009 11:06 pm
Контакти:

Мнение от Atos »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 10 2009, 22:52) За какво иде реч, ако мога да попитам?
Ами за правилата на играта! nCuXaPaa-наказанието ми прозвуча малко като"А бе тя е малко бремена"-хи,хи,хи -или е бремена или не е :lol:
Потребителски аватар
Devil4eto
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 29, 2008 6:30 pm
Контакти:

Мнение от Devil4eto »

Смятам, че ако играта се играе по правилата ще се завърнат много повече играчи и ще спечелят повече от всички нас. А последните рундове булфа взе доста да прилича на пародия със вечните интриги и обичайните заподозрени :74:
Последна промяна от Devil4eto на чет дек 10, 2009 11:09 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ами какво да кажа освен че съм възмутен от случилото се.нищо против него нямам ама защо?Май някой от съюза ни го предрече това да се случи.Явно трябва да се запише за пророк да завърши курс има дарбата :) .Защо за някои има правила и наказания,а за други няма-те са богопомазани.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”