3та вселена
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
понеже писах и в предложения но не получих отговор си позволявам да пиша и тук.става въпрос за мъртвата 3та вселена.не може ли някъде във форума или и аз не знам къде да публикувате крайните резултати от рундовете там.на мен ми почна кариерата там и знам много хора които се отказаха от бф заради това че я закрихте.все пак спомените са хубаво нещо но още по хубаво е когато са подплатени с цифри.
Дам, ако може и от Ромфлийта и от Холандския, същоtgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Dec 9 2009, 23:57) понеже писах и в предложения но не получих отговор си позволявам да пиша и тук.става въпрос за мъртвата 3та вселена.не може ли някъде във форума или и аз не знам къде да публикувате крайните резултати от рундовете там.на мен ми почна кариерата там и знам много хора които се отказаха от бф заради това че я закрихте.все пак спомените са хубаво нещо но още по хубаво е когато са подплатени с цифри.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
А е някъде на ромски ?
П.П.
ром - българин с ромско вероизповедание.
П.П.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
кажи си циганин недеи се прави на възпитанVaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Dec 10 2009, 00:24) А е някъде на ромски ?
П.П.
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Нито се правя, нито съм възпитан. Ама ако кажеш циганин, ще се разсърдят, ако кажеш циганче, пак ще се разсърдят. Тука е момента и да ти обясня защо - ако кажеш циганин на някой до 30 годишна възраст, той ще ореве всичко, че е циганче, а баща му ще ти тегли една мазна, та чак лой да капе. И обратното, ако кажеш на някой над 30 години циганче, той ще те псува, че си го нарекъл "дете".
И все пак, да попитам ... Кое е по-правилно циганин или ром ? Ай да видим кой какво ще каже ...
П.П. Аз знам правилният отговор, ама да видим колко от тук четящите също го знаят
И все пак, да попитам ... Кое е по-правилно циганин или ром ? Ай да видим кой какво ще каже ...
П.П. Аз знам правилният отговор, ама да видим колко от тук четящите също го знаят
[color=red]