3та вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

понеже писах и в предложения но не получих отговор си позволявам да пиша и тук.става въпрос за мъртвата 3та вселена.не може ли някъде във форума или и аз не знам къде да публикувате крайните резултати от рундовете там.на мен ми почна кариерата там и знам много хора които се отказаха от бф заради това че я закрихте.все пак спомените са хубаво нещо но още по хубаво е когато са подплатени с цифри.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Dec 9 2009, 23:57) понеже писах и в предложения но не получих отговор си позволявам да пиша и тук.става въпрос за мъртвата 3та вселена.не може ли някъде във форума или и аз не знам къде да публикувате крайните резултати от рундовете там.на мен ми почна кариерата там и знам много хора които се отказаха от бф заради това че я закрихте.все пак спомените са хубаво нещо но още по хубаво е когато са подплатени с цифри.
Дам, ако може и от Ромфлийта и от Холандския, също
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

И на италиянския и на руския ако може доста ще ми е интересно
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

А е някъде на ромски ?
П.П.
ром - българин с ромско вероизповедание.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Dec 10 2009, 00:24) А е някъде на ромски ?
П.П.
ром - българин с ромско вероизповедание.
кажи си циганин недеи се прави на възпитан :P ...............78цата се мъчи да подмине федката по култови теми
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

знаете ли какво е циганин в бутилка? - РОМ :) :) :)
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

DoNaTell0 написа:QUOTE (DoNaTell0 @ Dec 10 2009, 12:05) знаете ли какво е циганин в бутилка? - РОМ :) :) :)
недей така... почти се отвратих от едно от любимите ми питиета след тоя коментар... :p014:
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Ми нормално е да съществуват класации,не знам някои що толкова се плюнчат тука!?Нещо лошо ли има да фигурират.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Нито се правя, нито съм възпитан. Ама ако кажеш циганин, ще се разсърдят, ако кажеш циганче, пак ще се разсърдят. Тука е момента и да ти обясня защо - ако кажеш циганин на някой до 30 годишна възраст, той ще ореве всичко, че е циганче, а баща му ще ти тегли една мазна, та чак лой да капе. И обратното, ако кажеш на някой над 30 години циганче, той ще те псува, че си го нарекъл "дете".
И все пак, да попитам ... Кое е по-правилно циганин или ром ? Ай да видим кой какво ще каже ...
П.П. Аз знам правилният отговор, ама да видим колко от тук четящите също го знаят :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Те били двама братя, единия Циган другия Ром..
Отговори

Върни се в “Off Topic”