Rumpolino in Action

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 8 2009, 20:34) И миналата третина имахме уговорка с Дидо да не се летим със звезди, и с Мейдъна, да не се летим въобще. Как успяхме да ги запазим, а сега не знам какво сте уговаряли, ама работата е много зле :) А и не ви ли стана ясно, че неврото дойде при вас, точно за да не го летят със звезди :) Както и да е.
Стига дълбаене :)
Първо искам за поздравя Дидо за добрата битка евала брат превари ме, много доходоносна и добра битка , и на Румпежа честито също не всеки ден се
случва да те пребие добър играч като GMC.А сега малко разяснения за неразбралите, специално за Рояла който уж всичко знае ама май нищо не знае а само се
прави че знае нещо :P
1.Отидох в съюз 333 тази третина защото имах покана от лидера на съюза.
2.По-въпроса за летенето с дините - уговорката си я спазихме а вие първи си нарушихте вашата, след зануляването на Тарт от мене Цъф ми литна
с дини без аз да съм го нападал с такива или който и да е от съюза ни.И понеже и предната третина си позволи да го направи без провокация от моя
страна - го оставих без дините му, след което той геройски се изтри - да се свети името му, амин :lol:
3.Булата - изтри ми напълно развита планета без да съм му летял на него лично с дини - еми каквото повикало това се обадило преди да му кацне флотата планетата
му беше изтрита и увисна като прани гащи :lol: Може да го включите във вашия конкурс за мистър [::] - сигурен съм че ще вземе медала.
http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 12-06-7-36
4.Специално за Рояла - Най- хубаво е да летите 5 човека с дини на сам човек на който няма кой да му помогне мойто момче нали, тогава сте много смели и силни а виж
какво стана тази третина когато се събрахме малко сериозни играчи - нещо не ви достига въздух или така ми се струва само а?? :lol:
5.И Румпи по въпроса за звездите ако исках да те летя тогава сериозно с дини нямаше да ти пратя само тия 10 мойто момче а щяха да бъдат поне 3-4 по 10 и
нямаше да ги върна 30 мин преди удара.
6.Втори член на съюза ви е хванат с рефрешър - според мен това е достатъчен показател колко струват амбициите на някои хора.Лично аз нямам нужда от повече доказателства
а вие ???
Последна промяна от Newromancer на вт дек 08, 2009 10:07 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
vukan
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:17 am
Контакти:

Мнение от vukan »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 8 2009, 20:12) Ако не ме лъже паметта неврото ме литна със звезди още преди 10 на дена,като летяхме спектъра..А за Сик,идея си нямаш колко много сме му писали да престане,но той си знае неговото.Вие предложихте да го изгоним,е не става така.А защо изтрихте Булата,че щеше да удари криейтив ли? Е нали уговорката беше без звезди.А значи вие можете да ни крадете,а ние не можем.Хайде не с лошо,ама следващите пъти правилата да са еднакви за всички ни :)

брато пак си се объркал нещо(А защо изтрихте Булата,че щеше да удари криейтив ли?) http://www.bulfleet.org/style_emoticons ... t/b020.gif
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Некро,не се прави на оборотен,знаеш че нямах нищо против теб,ама събра се с добрите и стана лошо момче.Прати ми 10 звезди защото повече от 30% шанс за унищожението на планета няма.Знаеше че летях спектъра със звезди и се надяваше да ми събориш колонията и да увиснат.Та дори и ти не си толкова готин,че да литнеш по празна планета с цел събарянето й без да трябва да кацне нещо на нея.Върна защото си писах с Веньо и му казах,че летим на мотивация и кацам 30 минути преди твоя удар.Какво ми се правиш и ти та изписа съчинение разсъждение не ми е ясно.

GMC,още един път поздравления за битката,останалите не знам какво коментирате.

P.S: Некро,попитай диос от колко време ме следи за тоя рефрешър и как не ме наказа нито един път,изказваш се неподготвен и ме твариш излишно.Сигурно за тая третина го пускам за 2ри път.

P.S2: Като си с толкова големият защо не си признаеш,че и ти го пускаш.Смешко.
Последна промяна от rumpolino на вт дек 08, 2009 9:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 8 2009, 22:20) Некро,не се прави на оборотен,знаеш че нямах нищо против теб,ама събра се с добрите и стана лошо момче.Прати ми 10 звезди защото повече от 30% шанс за унищожението на планета няма.Знаеше че летях спектъра със звезди и се надяваше да ми събориш колонията и да увиснат.Та дори и ти не си толкова готин,че да литнеш по празна планета с цел събарянето й без да трябва да кацне нещо на нея.Върна защото си писах с Веньо и му казах,че летим на мотивация и кацам 30 минути преди твоя удар.Какво ми се правиш и ти та изписа съчинение разсъждение не ми е ясно.

GMC,още един път поздравления за битката,останалите не знам какво коментирате.

P.S: Некро,попитай диос от колко време ме следи за тоя рефрешър и как не ме наказа нито един път,изказваш се неподготвен и ме твариш излишно.Сигурно за тая третина го пускам за 2ри път.

P.S2: Като си с толкова големият защо не си признаеш,че и ти го пускаш.Смешко.
Смешкото си ти мойто момче не го ли разбра - аз не ползвам рефершър за разлика от вас - и не мене са ме хванали като ползвам такъв.А ти слушай какво ти казва Рояла и пълней :lol: :lol: На никой не му пука колко пъти си го пускал как не го разбра досега не ми е ясно, важното е че си го пуснал и са те хванали в крачка.Нали си спомняш лафа за сестрата - тук важи с пълна сила.А това за 30% си прав но какво ми пречеше да ги направя 3 -4 пъти по 30% - върнах ,не защото ти се прибираха дините по-рано върнах защото не ми се занимаваше с мишки като тебе затова, да ми пълнят скайпа с глупостите си :lol: Айде почини си сега хубаво посъбери малко силици и за другия рунд, че не се знае дали ще доиграеш и него току виж че съюзниците ти решат да те освободят от мъките и те минали по няколко пъти, чакай как беше израза че го забравих, пардон разписали :lol:
Последна промяна от Newromancer на вт дек 08, 2009 9:35 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

хах ....румпи е зле според мене ама според мен ......аз съм доволен от събитията тази третина чесах се през свободните си 7 дена без работа с анср ....касиопея се чешеше с тях ....95 и GMC които уважавам като приятели пасивно натрупаха аванс и нямаха баране......румпи това че са най-силни тяхна слабост ли е ? или аз немога да ти хвана мислите .....слабост предполагам е мойто че летях на разбъркано по всички ви без да имам сериозен гръб зад себе си,слабост е може би и това че на 2 пъти ме удряха заради други хора защото имам слабост да пийвам и попушвам..... но и то не е слабост защото не ми пука за класации статистики и ткива играя за лаф.......така че за слабости на мен неможеш да ми говориш пък си тръгнал на веньо и дидо да се праиш на МЪШ
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

абе стига писахте глупости, следващия рунд се разделете правилно и играйте като мъше. румпи, споко брат, кака е тук ;)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Некро,факт е че си литнал,а това защо си върнал не те оправдава.

Никъде не съм казал нещо против Веньо или GMC,копаха си хората,лошо няма.Просто някои хора тука са прекалено силни..брей,аз го казах :P

Некро,лафчето за сестра ми не те прави забавен.Като не можеш да измислиш нещо по,ами карай се на Русенските ти учители,не се заяждай във форума.

Таратора,не знам кой е зле,но в поста си обратното каза.

Хайде вече да я затваряте тая тема,все тия дето не са пряко засегнати със събитията се правят на най-големите тука и се разваля кефчето.

Дидо,още един път-поздравления!
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 8 2009, 22:42) Некро,факт е че си литнал,а това защо си върнал не те оправдава.

Никъде не съм казал нещо против Веньо или GMC,копаха си хората,лошо няма.Просто някои хора тука са прекалено силни..брей,аз го казах :P

Некро,лафчето за сестра ми не те прави забавен.Като не можеш да измислиш нещо по,ами карай се на Русенските ти учители,не се заяждай във форума.

Таратора,не знам кой е зле,но в поста си обратното каза.

Хайде вече да я затваряте тая тема,все тия дето не са пряко засегнати със събитията се правят на най-големите тука и се разваля кефчето.

Дидо,още един път-поздравления!
Оправдания ли ?? Ти съвсем си се побъркал, не виждам за какво трябва да се оправдавам и то точно пък на тебе. Писах в темата едва след като ме намесихте във вашите
глупави сплетни и обвинения- за справка виж първия ми пост, явно не си го прочел добре.Нямам намерение да си мълча а вие да трупате дивиденти на мой гръб,така че още веднъж поздравления
и до нови срещи :P
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 8 2009, 17:32) Така.Помолих GMC да не качва битката във форума точно заради коментари като вашите.

Е качи я,негово право е та да взема и аз да понапиша някой пост та да продължи спама.

GMC,битката е наистина красива,поздравих те в играта ще го направя и тук.В петък паднах и си извадих рамото съответно и отидох да ми го наместят.През тязи няколко дена ръката не спираше да ме боли.Едва в неделя вечерта разбрах,че ръката ми не е наместена като хората и се наложи да ходя до Пирогов пак.Не бях спал цяла нощ,а в понеделник бях на училище.Там също нямах възможност да поспа,изпитвания глупости.Прибрах се в 14:00 в нас,а сейвъните се връщаха след 15:00.Не можех да гледам затова легнах да поспа,да на рефрешър,но рядко,изключително рядко си позволявам да го използвам,ако GMC не ме беше летял за ресурси около 15 пъти нямаше и да го използвам,но се наложи.Така,легнах да спа за 2 часа,като ставах през 30минути да пиша бота.На едно от събужданията ми видях,че имам ЛС,но не си направих труда да го прочета и легнах.Предполагам от това се е повлиял и литнал готиният.Няма лошо,всеки трябва да прави така.

За останалите форумни бойци,няма какво да ви кажа.Тук сте силни,но в играта мишлета.

jokeyfirst,с 15 шпионаж съм от бая време,не знам какъв смс съм ти пращал ама щом казваш.То и без друго само от играта биха ти пратили смс,та ти приятели нямаш :P

Бтв би ли си задал въпроса как се ста
ва на толкова точки.Ама тая игра не е за теб,та аз ще ти отговоря.С летене,ръб.

След зануляването ми останах с 5к скаута,1к кръста,1 знс и 400 унита,но желание за игра никакво.

Ще призова всички дето се правят на бойци във форума да се регистрират следващия рунд и там да се заяждат,не тук.Видях ви колко струвате всички.

Третината определено си беше интересна,още един път искам да благодаря на Касиопейци за хубавата война.

GMC,това славата е голямо нещо.Благодаря ти,че уважи молбата ми и не качи битката във форума след като те помолих,нито след като разбрах,че ще го направиш и те помолих да поискаш ключ ти го направи.Абе какво да си говорим,добра третина на 333,но нищо повече.

И все пак ето и битката с която завърших третината.

http://katalinna.hit.bg/rumpi%20ZVEZDAT ... dzwero.htm

Айде следва 10 дена наспиване и другия рунд ви искам всичките толкова отворени ама в играта.

ANSR,отново ви благодаря,рунда е наш! Перфектни съотборници,перфектна отборна игра,добри приятели :a055:

Веньо и на теб,за всичко! :a055:

P.S: 5-то място по бойни точки и зануляването на човек като gerodzwero говори достатъчно.

Благодаря на 333,че си спазиха обещанието и като изключил румънците не ни летяха със звезди,браво! :bravo:
Румпи, едно ще ти кажа, за смс-ите си прав че само от теб ги получавах ( за това ти писах да си оправеш спая на Л.С. ) (Може да се провери) приятелите ми звънят и говориме направо. За ръб, попитай майка си какво е. За форумните бойци , е , от теб по добър никога не е имало. А за gerodzvero , можеш да го удариш само сега с новите правила за коефициента.( Погледни точките ) а и аз, макар че в повечето рундове сме били във война, знам причината поради която си успял да го свалиш и тя е по уважителна от твойта . И последно приятелю, на никого не можеш да заповядваш да играе или да не играе.Едно е да ходиш на училище и да си играйкаш на компа, а друго е да си изкарваш хляба и да имаш семейство и да гледаш да изкараш днес 20-30 лв. в тия трудни времена
Аз също помолих GMS да качи битката тук, както много хора които са му ПРИЯТЕЛИ .

Успех на всички :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Потребителски аватар
mum7o0
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 24, 2008 8:25 am
Контакти:

Мнение от mum7o0 »

Красиво :)

поздравления и за двамата играчи ;)
надявам се да виждам по често битчици от саюз 333 :P
защото само те се скатават ;)